fbpx

Michelle

Ik kwam via een kennis bij Bell Coaching terecht, zij was erg positief over Bell Coaching. Ik twijfelde van tevoren of ik wel voldoende discipline zou hebben, maar ik wilde sowieso voor een killerbody gaan en als het bleek dat het me goed af zou gaan een wedstrijd mee doen. Ik ben nu 7 weken verder met coach Eva en is mijn eerste wedstrijd gepland!

Daarvoor trainde ik ook altijd wel, maar had ik eigenlijk geen idee wat ik nou daadwerkelijk aan het doen was, zelfde geldt voor voeding. Ik heb altijd opgekeken naar vrouwen die meedoen aan wedstrijden, maar dacht altijd dat kan ik toch niet. Nu ik onder begeleiding van Eva ben, ben ik super gemotiveerd en denk ik dat ik het nu wel kan! Als ik iets in mijn hoofd haal ga ik er ook 100% voor en door de begeleiding, tips en tricks van Eva weet ik hoe ik mijn doel nu kan bereiken. Ik ervaar de coaching als heel fijn, ik krijg antwoorden op al mijn vragen en zie na 7 weken ook al echt verschil aan mijn lichaam.

Ik ben niet alleen fysiek sterker geworden, maar ook mentaal. Ik had eerder altijd veel onrust in mijn lichaam, wou altijd de hort op en kon niet alleen zijn. Nu ik dit doel voor ogen heb, ben ik veel meer op mezelf gefocust en ervaar ik meer rust in mijn lichaam. Dus daarin merk ik dat ik mentaal wel sterker ben geworden.

lk denk dat als ik geen coach zou hebben zou ik nog steeds maar wat doen in de sportschool en geen idee hebben hoe ik mijn voeding zou moeten aanpakken. Door elke keer mail contact te hebben met je coach geeft dat echt een goede stok achter de deur! Je wilt niet alleen trots zijn op jezelf maar ook fijn als je coach trots op je kan zijn.

Dit is mijn eerste coach traject ooit, maar het voelt alsof je echt ergens bij hoort en dat maakt het wel uniek! Ik vind het fijn het gevoel te hebben dat je er niet alleen voor staat door middel van de facebook pagina en instagram! Het motiveert niet alleen maar ook leuk om tips en tricks van andere te horen en dingen te delen met elkaar. Ook ben ik laatste mee geweest naar Walibi, leuk om daar mensen te ontmoeten die hetzelfde doel voor ogen hebben.

Tot nu toe ben ik tevreden met het resultaat, denk ook wel dat in de eerste weken je het snelst resultaat ziet en dat het vanaf nu langzamer zal gaan, maar ik ben benieuwd.

De coaches van Bell Coaching weten waar ze over praten, hebben veel verstand van zaken, en als je een (sport) doel hebt, zou ik jullie zeker aan iedereen aanraden!

Ook online coaching? Meld je dan nu aan

Eva Luna Poorthuis

Over de Coach

Bekijk meer resultaten

>