fbpx

Rob

Ik ben al sinds m’n 16e geïnteresseerd in fitness en krachttrainen. Ook altijd getraind. Gaandeweg heb ik hier en daar wat kennis opgebouwd, maar nooit echt dusdanig serieus mee bezig geweest tot 2019.

Via een kennis kwam ik toen in aanraking met de Menno Henselmans opleiding. Deze wordt gegeven door Bell Coaching. De manier van lesgeven, lesstof omschrijven en de video’s gaven mij een no bullshit, cut to the chase aanpak wat mij enorm beviel. 

Na het afronden van de opleiding was het eerste instantie de bedoeling om zelf met alle nieuwe opgedane kennis aan de bak te gaan. Ik heb echter altijd al begeleid willen worden door een coach. Een goede coach wel te verstaan. 

Tijdens de opleiding was het me ook duidelijk geworden dat ze bij Bell echt weten waar ze het over hebben. Een kennisniveau dat ik nog bij geen enkele ander coaching had kunnen ontdekken.

Ik wilde graag door Chris gecoacht worden. Wat ik zo op zijn social media zag, gecombineerd met zijn no-nonsense DOE HET aanpak beviel me wel. Het voelde vooraf al alsof er klik er zou zijn. Wat ik belangrijk vind als je met een coach in zee gaat.

Mijn doel was om mijn squat te verbeteren, gezondere schouders te creëren en tegelijkertijd meer massa te bouwen. 

Toen kwam corona om de hoek kijken. Samen met Chris gekeken wat wel mogelijk was qua thuis trainen en zo aan de gang gegaan. Mijn nieuwe doel was zo droog mogelijk raken totdat de gyms open gingen en een fotoshoot. Een idee waar ik zelf anders nooit voor was gegaan.

Het eindresultaat was helemaal te gek, ik ben meer dan tevreden met het resultaat. En dat thuis met wat elastieken. Er zijn momenten in het traject geweest dat ik het echt even niet meer zag zitten, maar ik ben volledig blijven vertrouwen op Chris. Het is meer dan duidelijk dat hij weet waar hij het over heeft. Nu de gyms open zijn kan ik samen met Chris verder werken aan mijn uiteindelijke doelen. En na de afgelopen periode weet ik dat dat goed gaat komen.

Ik zou Bell Coaching bij iedereen aanraden omdat ze, door middel van de kennis die ze in huis hebben, net dat stuk extra kunnen geven. Net die tweak kunnen geven wat nodig is om jou te laten groeien. Net die aanpassing kunnen doen wat nodig is om die laatste grammetjes vet eraf te laten verliezen.

Meer weten over onze online coaching? Klik dan hier.

Online Coaching

Behaal je fysieke en mentale doelen met behulp van wetenschappelijk onderbouwde methodes die afgestemd worden op jouw leven.

Chris Kunst

Over de Coach

Het is mijn missie om gepassioneerde mensen te helpen dichterbij hun fitness doelstelling te komen: hetzij het maximaliseren van kracht en spiermassa, vetverlies om een awesome fysieke shape te bemachtigen, of simpelweg het optimaliseren van je “fitness lifestyle” zodat je vitaal en sterk je leven door kunt.

Kennis overdracht vind ik daarbij fundamenteel: jij moet weten wat je doet, en waarom.

Bekijk meer resultaten

>