fbpx

Cathelijne

Ruim 2,5 jaar geleden ben ik mijn powerlift avontuur begonnen met Richard. Ik trainde al 2,5 jaar zelf, met focus op gespierder worden. Dat begon wat doelloos te worden dus besloot ik te gaan powerliften. Na mijn eerste wedstrijd was ik direct verliefd en begon mijn samenwerking met Richard. 

Richard en ik begonnen direct met een NK in het vooruitzicht. Ik ben hiervoor ruim 10kg afgevallen zodat ik kon meedoen in de -72 gewichtsklasse. Richard heeft me laten inzien dat powerliften draait om meer dan zo sterk mogelijk worden. Het draait om het bouwen van een sterke auto met een goede coureur daarin. Op mijn eerste NK pakte we 4 Nederlandse records, een EK-kwalificatie en werd ik Nederlands kampioen. Dat na 6 maanden powerliften en een 3 maanden samenwerking.

De teller staat nu op: 3x Nederlands kampioen en 10 Nederlandse records en een WK in het vooruitzicht. 

Toen ik 14 jaar was begon ik met ‘serieus’ trainen, zonder coach. Ruim 5 jaar later nog steeds verliefd op de sport en mijn liefde is alleen maar gegroeid. Eerlijk gezegd denk ik dat ik 2,5 jaar geleden pas écht begonnen ben met trainen; dit te danken aan Richard. Nooit eerder hield ik data bij zoals gewicht, trainingen, stress en slaap. Maar Richard heeft mij laten inzien hoe waardevol deze tools zijn. Ik heb een redelijk goede aanleg voor de krachtsport, en ik ben Richard zo enorm dankbaar voor de hulp de maximale potentie uit deze aanleg te halen. 

Richard is niet alleen een lopende encyclopedie en mijn coach, hij is ook een vriend. Tijdens onze calls gaat het vaak over hele andere dingen dan trainingen, we zitten op een lijn en ik kan alles met hem bespreken. Hij motiveert me te ontwikkelen; mentaal, fysiek en sociaal. Mijn leven is sinds de samenwerking alleen maar vooruitgegaan, op allerlei aspecten. Net zoals mijn gains. 

Een coach is zoveel waardevoller dan gedacht wordt, voor duurzame progressie is een objectieve blik op trainingen en levensstijl vrijwel noodzakelijk. Het maakt niet uit hoeveel je weet, waar je staat en wat je doelen zijn. Iemand die meekijkt  naar je progressie en doelen is key. 

Dankjewel voor alles Richie. 

Meer weten over onze online coaching? Klik dan hier.

Online Coaching

Behaal je fysieke en mentale doelen met behulp van wetenschappelijk onderbouwde methodes die afgestemd worden op jouw leven.

Richard Bell

Over de Coach

Eigenaar Bell Coaching. Ik coach zowel nationaal als internationaal cliënten met maar 1 doel: maximaal resultaat, waarbij jij ook alle tools aanleert om dit levenslang vol te houden.

Mijn kracht ligt in het combineren van optimale progressie met intensieve mentale coaching, om jou in elk aspect van je leven te ontwikkelen. Daarnaast verzorg ik zowel nationaal als internationaal opleidingen voor professionals, seminars en clinics.

Bekijk meer resultaten

>