fbpx

Petra

Ik leerde Bell Coaching kennen door de Fit as FAQ groep op Facebook en daarvoor tijdens de Fitfair. Ik was in eerste instantie niet geïnteresseerd in bodybuilding of puur krachttraining, want ik liep toen nog veel hard. Toch zag ik regelmatig hele slimme dingen langskomen op instagram en ik begon me zelf ook steeds meer te ontwikkelen als trainer in de gym.

Toen vorig jaar de Bell academy online kwam, schreef ik me direct in. Ik ben dol op kennis en Richard kan zo interessant vertellen! Van het één kwam het ander en toen zag ik vorig jaar februari de Henselmans PT opleiding. Puur wetenschappelijk onderbouwd, veel over voeding, training & programmering en eigenlijk alle dingen waarvan ik vond dat ik de kennis nog niet goed genoeg in pacht had.

Vorig jaar november werd ik 46 en ik had in de afgelopen jaren veel stress gehad en veel uur gewerkt en eigenlijk was ik niet zo goed voor mezelf aan het zorgen. Ik wilde slagen voor het Henselmans PT examen en daarnaast wilde ik mijn eigen leven eens goed op de rit krijgen. Ik koos op mijn verjaardag om een half jaar aan de slag te gaan bij Bell coaching. Ik wilde er beter uit zien en had het idee om een fotoshoot te laten doen. Ik twijfelde enorm, want bij de intake kon je direct een foto van jezelf toevoegen.

Zoals gezegd, ik had niet zo goed voor mezelf gezorgd en was daar best onzeker over. Ik hield bij coach Wesley heel lang vol dat de fotoshoot het doel was, maar eigenlijk was het echte doel dat ik een trainingsregime zou volhouden, netjes op mijn voeding letten en dus overall gezonder worden.

Wesley is een topcoach en hij had dat al snel door. Ik heb in het afgelopen half jaar twee keer een keuze moeten maken op zakelijk gebied en zonder coaching van Wesley had ik die waarschijnlijk uit onzekerheid genomen. Nu kon ik zelf krachtige beslissingen maken.

Ik ben veel zekerder van mezelf geworden. Ik ben op dit moment niet nog niet waar ik wil zijn, maar als ik terugkijk hebben wij al heel veel bereikt. Wesley is heel serieus en heeft heel veel kennis in huis. Hij trekt aan de bel als het nodig is en prettig om mee te praten. Ik had al snel een vertrouwensband met hem en dat deed me erg goed. Ik vond het heel bijzonder dat Richard mij aan hem heeft gekoppeld, want die match was er!

Bell coaching is uniek door de coaches in het team. Ieder heeft zijn eigen kwaliteiten en zijn eigen omgangsvormen. Wesley heeft het beste uit mij kunnen halen, ondanks de stressvolle tijd. Daar ben ik hem enorm dankbaar voor.

Naast de coaching online heb ik Wesley ook geboekt voor personal trainingssessies en je merkt dan net de nuances die je training veel effectiever kunnen maken. Ik denk dat iedereen een coach en trainer nodig heeft. Ook ik en ik ben er zelf eentje.

Team Bell is een leuke community die iedereen in zijn of haar waarde laat en net zo hard applaudisseert voor de dame die vooral wilt afvallen dan voor de bodybuilder die kampioenschappen wint.

Twijfel je om te starten? Je mag me alles vragen, ik zal Bell coaching zeker aanraden!

Meer weten over onze online coaching? Klik dan hier.

Online Coaching

Behaal je fysieke en mentale doelen met behulp van wetenschappelijk onderbouwde methodes die afgestemd worden op jouw leven.

Wesley Bosman

Over de Coach

Met Wesley zijn academische achtergrond als Bewegingswetenschapper vindt hij het gaaf de laatste wetenschappelijke inzichten op de meest simpele manier te vertalen naar de praktijk voor zowel atleten als niet-sporters. Naast dat hij zich kan uitleven in een intensieve krachttraining, speelt hij voetbal in een selectie elftal, grijpt hij nieuwe zakelijke avonturen met beide handen aan en programmeert hij graag websites en mobiele apps.

Bekijk meer resultaten

>