fbpx

Olivia

Bell coaching kwam bij mij voorbij op Instagram en het werd door iemand aangeraden. Ik heb specifiek voor Bell coaching gekozen om de informatie ze delen die wetenschappelijk onderbouwd is en door het lezen van reviews van anderen. Ze komen heel betrouwbaar over. 

Ik wilde een gezondere leefstijl ontwikkelen die ik kon volhouden. Vooral op het gebied van voeding; structuur, ritme en bewust keuzes kunnen maken. Geen eetbuien meer en daarnaast afvallen. Ja, dit is allemaal gelukt. 
 
In het begin was ik bang dat ik er met de pet naar zou gooien omdat ik het niet persoonlijk zou vinden. Maar de online coaching vond ik juist heel erg fijn. Vooral omdat veel coaching via de mail gaat, kun je er ook goed over nadenken voordat je een reactie of update naar je coach stuurt. Het heeft bij mij voor nog meer bewustwording gezorgd en af en toe was het ook fijn om van me af te schrijven.
 
Als ik geen coaching had gevolgd, dan was ik nu nog steeds heel erg aan het schommelen in gewicht, maar ook mijn mindset: alles of niets.
 
Ik ben best wel trots op de resultaten die ik heb behaald, nog nooit heb ik zolang een leefstijl kunnen volhouden en geen eetbuien gehad. Ik heb veel meer controle over mijn gedrag en het belangrijkste ik weet er mee om te gaan. Daarnaast ook trots op het fysieke resultaat, kan nog beter maar dat houd je altijd wel.


Ik zou Sanne omschrijven als een coach die goed luistert naar de persoon en heel goed weet wat iemand nodig heeft. De ene keer geeft ze concrete tips die je eigen kan maken en de andere keer stelt ze de juiste vragen waardoor je zelf op het antwoord komt wat je nodig hebt. Daarnaast kan Sanne goed onderbouwen hoe dingen in elkaar steken en waarom je iets moet/mag doen. En daarnaast kan ze iemand ook een schop onder de hol geven wanneer dit nodig is, wel altijd respectvol. Sanne is gewoon een topcoach.

Bell coaching is uniek door dat het no-nonsense is, wetenschappelijk en betrouwbaar. Geen snelle oplossing maar duurzaam resultaat.
 
Tegen iemand die twijfelt, zou ik zeggen: Niet twijfelen, een gezonde levensstijl ontwikkelen draagt niet alleen bij aan het fysieke plaatje, maar ook voor meer rust en structuur in het leven en zeker voor later.

Liever spijt hebben dat je het gedaan hebt, dan altijd maar twijfelen had ik het maar gedaan.

Meer weten over onze online coaching? Klik dan hier.

Sinds 2015. Duizenden transformaties

Online Coaching

Wetenschappelijk onderbouwde methodes persoonlijk afgestemd op jouw leven. Krijg een stok achter de deur van een expert en behaal sneller het lichaam van je dromen.

Sanne Leenman

Over de Coach

Fitness en progressie gaan voor mij verder dan een paar dagen per week in de sportschool. Het is voor mij een levensstijl met de prachtige drijfveer erachter om steeds beter te worden. Mijn kracht ligt in anderen te laten inzien hoe je jouw leven zo kunt inrichten om langdurige progressie te bereiken, zonder dat je daar daar alles voor aan de kant zet.

Bekijk meer resultaten

>