Max

Ik wilde graag gecoacht worden omdat ik verder wilde komen met powerliften en hier meer over wilde leren. Op social media zag ik Bell Coaching vaak voorbij komen, en het sprak mij erg aan. Het antwoord op iedere vraag werd erg goed onderbouwd beantwoord op instagram, en zo ben ik mij in gaan lezen op de website van Bell Coaching.

Alles kwam erg professioneel over, en dat gaf mij vertrouwen. Ik wilde mijn kennis verbreden en verder komen in de sport en dat is mij zeker gelukt onder begeleiding van Chris. Mijn ervaring met de online coaching is dan ook erg prettig: Chris is een fijne coach die snel reageert en je goed helpt bij elke vraag en de gestelde doelen. Hij weet je ook even terug te fluiten wanneer je te hard gaat, wat blessures weer voorkomt. Hij is flexibel, liet mij direct op mijn gemak voelen en wilt graag helpen.

Zonder de coaching van Chris was ik lichamelijk minder ver gekomen, maar vooral mentaal het mentale gains deel bleek waardevol: het is helemaal niet erg om af en toe even van het leven te genieten en uit te rusten, heb ik goed geleerd.

De resultaten die ik heb behaald zijn erg goed, in het eerste jaar heb ik erg goed een cut gedaan waarbij ik heel erg droog was geworden. Dit vond ik erg leuk vooral omdat ik bijna mijn hele jeugd te dik geweest ben. Chris heeft goed geholpen bij de onzekerheid die ik hierover had: ik kreeg mijn lichaam onder controle, en dat gaf rust over mijn uiterlijk.

Chris en de rest van de mensen bij Bell zijn fijne mensen: iedereen reageert snel en ze willen je graag helpen. Ik zou Bell Coaching dan ook aan iedereen adviseren. Bell Coaching is een erg kundig bedrijf die mensen op een zeer professionele manier helpt. 

Voor de mensen die nog twijfelen over online Coaching bij Bell, ik kan maar 1 ding tegen je zeggen en dat is ” doe het!”. Je gaat verder komen, op wat voor manier dan ook.

Meer weten over onze online coaching? Klik dan hier.

Online Coaching

Behaal je fysieke en mentale doelen met behulp van wetenschappelijk onderbouwde methodes die afgestemd worden op jouw leven.

Chris Kunst

Over de Coach

Het is mijn missie om gepassioneerde mensen te helpen dichterbij hun fitness doelstelling te komen: hetzij het maximaliseren van kracht en spiermassa, vetverlies om een awesome fysieke shape te bemachtigen, of simpelweg het optimaliseren van je “fitness lifestyle” zodat je vitaal en sterk je leven door kunt.

Kennis overdracht vind ik daarbij fundamenteel: jij moet weten wat je doet, en waarom.

Bekijk meer resultaten

>