Bianca

Toen ik begon bij Bell Coaching in 2018, worstelde ik met resten van een eetstoornis: te weinig eten en regelmatig eetbuien. Ik stelde te hoge eisen en putte mij compleet uit. Sanne werd mijn coach en dat was een geweldige keuze. Ze gaf me het vertrouwen calorieën op te bouwen. Uiteindelijk bleek mijn onderhoudsinname 1000 kcal hoger te liggen dan wat ik at.

Ik was bang dik te worden als ik meer zou eten, maar werd zelfs slanker, sterker en nog belangrijker: ik had geen eetbuien meer!

Uiteindelijk ging ik op eigen benen verder met flink wat tips en kracht in mijn rugzak die Sanne me had gegeven.

In 2020 startte ik de Menno Henselmans Personal Trainer opleiding en vroeg Richard om een nieuwe coach. Coach Sander kwam als bourgondische goedzak op het goede moment: in covidtijd ging ik op mijn werk mijn grenzen voorbij.

Ik kon mijn hart luchten bij Sander. Hij wees me op een lieve manier op mijn grenzen en leerde me assertiever te zijn.

Met Sander’s trainingen zat ik tijdens lockdown heerlijk in mijn vel en ondanks dat ik het qua werk mentaal zwaar had, verviel ik niet in eetstoornisgedrag. We besloten na een tijdje dat ik prima alleen verder kon.

Begin 2022 viel ik wat terug in oude gewoontes. Met enigszins bezwaard gevoel klopte ik voor de derde keer bij Bell aan. Carlo werd mijn coach. Heel andere koek en precies wat ik nodig had.

Hij kan zo op de techniek zitten dat ik daar aan moest wennen. Inmiddels heb ik de slag te pakken en pas ik dit toe bij mijn eigen klanten!

In tegenstelling tot Sander is Carlo minder lief in het helpen mijn grenzen aan te geven, maar zijn duidelijke afspraken helpen me enorm deze grenzen steeds beter te bewaken.

Ik ben erg blij met Carlo: recht door zee, technisch geweldig onderlegd en weet erg goed tot me door te dringen.

Nu blijf ik lekker hangen bij Bell, ook als het wel goed gaat. Een coach heeft ook wel eens een coach nodig en ik ben blij met hun team!

Meer weten over onze online coaching? Klik dan hier.

Online Coaching

Behaal je fysieke en mentale doelen met behulp van wetenschappelijk onderbouwde methodes die afgestemd worden op jouw leven.

Carlo Kapojos

Over de Coach

Mijn doel is om fitness zo simpel mogelijk voor je te maken, zodat het je dagelijks leven ondersteunt en niet in de weg staat. Daarvoor baseer ik mijn aanpak altijd op wetenschap, praktijkervaring en wat uiteindelijk het beste werkt voor jou als persoon.

Bekijk meer resultaten

>