Chester

 

 

Aldreyson had mij verwezen naar Richard Bell, omdat ik eerder werd gecoacht, maar de hulp die ik nodig had om te ontwikkelen in de bodybuilding wereld kreeg ik niet. Wat maakt Richard anders dan andere coaches? Ondanks dat hij meerdere atleten coacht,  ontwikkel je wel een persoonlijke band met hem en is hij in staat je op meerdere manieren te helpen dan alleen coachgericht. Hij leert je heel veel over trainen en brengt meer structuur aan in je training dan een gemiddelde coach.

 

 

Waarom raad ik Richard aan als coach?

De manier waarop hij coacht, is anders dan gewoonlijk. Hij laat je de wetenschappelijke manier van coachen zien, wat niet vaak voorkomt. Daarnaast probeert hij regelmatig een team meeting op te zetten. Zo leren we elkaar beter kennen waardoor de fun in trainen en motivatie hoog blijft.’

Richard Bell

Over de Coach

Eigenaar Bell Coaching. Ik coach zowel nationaal als internationaal cliënten met maar 1 doel: maximaal resultaat, waarbij jij ook alle tools aanleert om dit levenslang vol te houden.

Mijn kracht ligt in het combineren van optimale progressie met intensieve mentale coaching, om jou in elk aspect van je leven te ontwikkelen. Daarnaast verzorg ik zowel nationaal als internationaal opleidingen voor professionals, seminars en clinics.

Bekijk meer resultaten

>