fbpx

Remco

Hi, ik ben Remco en nu een klein half jaar in het online coaching traject van Bell coaching.

Na een leven lang al een skinny b*tch te zijn en niet echt in staat zijnde om nou echt massa op te bouwen vond ik het tijd voor verandering. Ik volgde Bell coaching al een tijdje via Instagram en haalde uit de Q&A’s die er regelmatig plaatsvinden erg waardevolle informatie.

Ik zag de resultaten die ze bereikte op professioneel niveau en was van de veronderstelling dat ik bij deze groep echt hoogwaardige begeleiding zou mogen verwachten en alle tools aangereikt zou krijgen om het optimale uit mijn fitnessdoelen te halen. Dit heeft mij er van overtuigd mijzelf hier aan te melden dan deel te nemen aan een spieropbouw schema van je willekeurige fitness influencer die nooit echt persoon specifieke begeleiding zou kunnen geven.

Toen ik mij aanmeldde voor Bell coaching zat ik een lange periode thuis na een gebroken middenvoetsbeentje in mijn defensieopleiding.

Ik had het plan mijzelf eindelijk echt de optimale versie van mijzelf te maken waar ik al 2+ jaar hard voor aan het werken was in de sportschool om uiteindelijk sterker terug te keren naar mijn defensieopleiding

Ik was op het moment een goeie 7,5kg verloren door een slecht leefpatroon door het thuis zitten en de hele dag door weinig eetlust te hebben. Die knop moest om en ik wilde graag vol gas gaan. De ervaringen die ik zelf al had konden mij goed op weg konden helpen maar zonder online coaching had ik het nooit zo lang vol gehouden. En  niet in deze snelheid resultaat behalen.

Samen met mijn coach Berend heb ik er voor gezorgd weer een goed ritme in voornamelijk mijn eetpatroon te krijgen en ben ik van 6 dagen in de week mijzelf helemaal afbreken in de sportschool naar op strategische wijze sterker te worden en daarbij zelfs minder dagen te trainen dan ik eerst deed.

Door elke week contact te hebben met coach Berend had ik een stok achter de deur om alles goed te blijven doen. En als ik het na al dat eten naar binnenwerken het even niet meer zag zitten, haalde ik weer motivatie uit de woorden van Berend in ons wekelijkse contactmoment. Om daarna de volgende week weer de discipline er in te houden en alles volgens programma te doen.

Als ik geen coaching had genomen was ik na een maand in calorie overschot en voeding bijhouden weer gestopt om zo weer terug te vallen in mijn oude patroon en alleen een beetje te bewegen in de sportschool en misschien wel wat sterker zou worden maar nooit de resultaten halen zoals ik die nu haal en nog lang niet klaar mee ben.

Bell coaching hoort bij de top van Nederland in coaching. Geen kant en klaar schema maar een trainingsschema specifiek voor jou doelen en kunnen. En alles wetenschappelijk onderbouwd en goed overgebracht op de atleet. Ook heb je als lid meteen toegang tot de Bell Academy om je eigen kennis te blijven verbreden.

Samenwerken met coach Berend voelt heel vertrouwd. Door zijn kennis en vaardigheden geeft het vertrouwen in wat hij voor je  programmeert van kwaliteit is en helpt om je strikt aan het schema te houden omdat je weet dat je zo vooruit blijft gaan. Het support tijdens de verschillende ups en downs die ik mee heb gemaakt is van onschatbare waarde geweest en heeft er zeker voor gezorgd dat ik zo ver gekomen ben waar ik sta.

De snelle omschakeling van in de sportschool trainen naar noodgedwongen thuis trainen vanwege de Corona lock down was ontzettend goed en werd en in no time een schema in elkaar gezet met genoeg intensiteit. Waar ik zelf anders met mijn handen in het haar had gezeten omdat ik niet meer kon werken met de gewichten die ik in de sportschool had.

De online coaching heeft mijn trainingsproces echt naar een hoger niveau gebracht. Ik ben 50kg vooruit gegaan totaal op mijn 3 grote lifts in een half jaar tijd, en heb ik progressie gezien in mijn lichaam die ik in 2 jaar trainingstijd daarvoor nog niet gezien heb.

Investeren in mijn eigen ontwikkeling en groei was voor mij de beste investering tot nu toe. En zal iets zijn wat ik mijn leven lang zal blijven doen nu.

Meer weten over onze online coaching. Klik dan hier.

Berend Aaftink

Over de Coach

Naast kennis overdracht en dus het waarom je bepaalde dingen moet doen, vind ik het bij coaching enorm belangrijk dat er mentale ondersteuning is tijdens de ups en downs die horen bij verandering van fysiek en levensstijl

Bekijk meer resultaten

>