Dennis

Ik ben in contact gekomen met Bell Coaching via Jordi. Ik wist dat hij bij Bell Coaching werkte en wilde graag coaching volgen bij hem. Na drie jaar fysieke personal training bij de sportschool waar ik train was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Ik wist dat Jordi zijn werk serieus nam en zijn werk goed deed, wat eigenlijk bevestigd werd tijdens ons intakegesprek.

Mijn doel was om wat kilo’s kwijt te raken, sterker te worden en hierdoor ook lekkerder in mijn vel te gaan zitten. Met Jordi zijn aanpak merkte ik dat ik duidelijk sterker werd en op een mooi tempo gewicht verloor. Het resultaat motiveerde mij ook weer meer en mensen om mij heen begonnen ook op te merken dat ik lekker bezig was. Ook waren er natuurlijk momenten waar je misschien even wat minder zin had om te trainen, maar wist Jordi met de juiste vragen er toch voor te zorgen dat ik consistent heb kunnen trainen.

Hij gaf mij het gevoel dat we het samen deden, waarbij ik een stukje verantwoording naar hem had, maar hij ook veel energie in mij stopte; het voelde als een teamprestatie!

Ik heb geleerd hoe ik effectief sterker kan worden en hoe ik flexibel om kan gaan met mijn voeding. Ik heb het gevoel dat ik nu op momenten ook écht nog kan genieten en dat ik niet alleen op een blaadje sla zou moeten leven om effectief af te vallen.

Bell Coaching zie ik als een bedrijf wat verstand heeft van het coachen van mensen die écht meer uit zichzelf willen halen, waarbij persoonlijke begeleiding voorop staat en je veel leert op gebied van leefstijl, maar ook persoonlijk vlak. Ik kan het dus iedereen aanraden die een volgende stap zou willen zetten!

Meer weten over onze online coaching? Klik dan hier.

Online Coaching

Behaal je fysieke en mentale doelen met behulp van wetenschappelijk onderbouwde methodes die afgestemd worden op jouw leven.

Jordi Kamp

Over de Coach

Naast dat ik mijn passie voor training en voeding naar jou over wil brengen en hier mooie duurzame resultaten te behalen. Zonder dat je wordt afgeleid door nonsense. Samen maken we beslissingen waar jij achterstaat en volledig voor wilt gaan. Samen bespreken we je moeilijke momenten, maar vieren we ook zeker iedere win!

Bekijk meer resultaten

>