fbpx

Rick van Haaften

Rick van Haaften

Ik ben bij Bell coaching gekomen via instagram en de Gold’s Gym Classic waar een atleet van Bell coaching eerste werd.

Ik vond het tijd voor begeleiding in mijn training en voeding. Dit omdat het niet lukt objectief te blijven tijdens het diëten voor een show. Dus vandaar dat ik voor mijn volgende show begeleiding wilde. Ik wilde meer kennis winnen op het gebied van voeding en training. Ik raakte in een soort sleur waar ik niet uit kwam en hierdoor minimale progressie boekte. Vanaf het moment dat ik met Chris Kunst ben gaan werken maakte ik weer veel meer progressie.

Mijn ervaringen waren dan ook heel goed! Chris heeft mij op fysiek en mentaal vlak een stuk verder geholpen! Zonder de Online Coaching van Chris dan had ik hoogstwaarschijnlijk met minimale winst in spiermassa en geen nieuwe pr’s. Ik ben dan ook heel blij met de resultaten!  Ik heb een aantal pr’s gezet, mentale gains gezet en zichtbaar aan spiermassa gewonnen. Meer wil je niet toch?

Ik zou Chris en Bell coaching daarbij beschrijven als meer dan een personal trainer. Zij geven je houvast op mentaal vlak en zorgen er voor dat jij beter met je voeding om kan gaan. De trainingen zorgen ervoor dat je veel progressie boekt.

De onderbouwing die ze bij Bell Coaching bij alles geven vind ik uniek. Dit verrijkt je kennis en zorgt ervoor dat je hierna zelf verder kan. Chris relativeert alles goed en zegt waar het op staat. Met vragen kan je altijd bij hem terecht en eigenlijk heeft hij altijd een zinnig antwoord waarmee je iets kan en over na gaat denken.

Ik zou Chris en Bell coaching aanraden omdat zij alles wetenschappelijk onderbouwen, zorgen voor een goede balans met voeding en je leren hoe je dit zelf kan doen ipv strikte schema’s. Ook bekijken zij goed wat de individu nodig heeft en spelen hier op in. Ook stellen zij bijvoorbeeld slaap voorop en ik denk dat alleen op de basis veel mensen progressie kunnen maken en zij zorgen hiervoor!

Mocht je nog twijfelen? Zeker doen! Verder zou ik nog willen zeggen dat zij het trainen en diëten prettiger voor je maken en je leren omgaan met de problemen die hierbij kunnen komen kijken. Chris heeft er voor gezorgd dat ik niet meer zo’n emotie-eter ben zoals ik dat was! Dit heeft ervoor gezorgd dat diëten etc veel makkelijker voor mij zijn geworden. Verder heb ik door de trainingen in 5 maanden 20+ kg gewonnen op de squat & deadlift en zeker 5 kg op de benchpress. Dit was mij zonder Chris nooit gelukt!

Vincent Huisman

Over de Coach

Vanuit passie, ervaring en continue studie ondersteun ik ondernemers in de fitness branche met zakelijke aspecten zoals online marketing en sales. Ik heb een bovengemiddelde interesse in wetenschap, fitness en voeding en ik ben een gecertificeerde Personal Trainer.

Bekijk meer resultaten

>