fbpx

Julia

Ik ben bij Sanne terecht gekomen via de Instagram van Bell coaching. Ik kende Bell coaching al wel. Mijn zus had goeie ervaringen met Bell coaching en Richard.

Ik ben bij Bell coaching gekomen omdat ik behoefte had aan goeie coaching en dan vooral op het gebied van afvallen. Maar wel goeie begeleiding in het mentale aspect.

Ik wilde graag afvallen en normaal leren eten. Als in wat een normale innamen is voor een vrouw van mijn leeftijd etc. Zonder hier obsessief mee bezig te zijn. Ik ben inmiddels al 15 kilo afgevallen en voel mij mentaal echt 100x beter. Met het afvallen ben ik inmiddels bijna klaar, maar met de begeleiding nog niet er valt namelijk nog zo veel te behalen en te leren van haar.

Ik zou Sanne en Bell Coaching echt aan iedereen aanraden. Sanne begrijpt je problemen en niks is te gek. Ook vertelt ze je niet wat je wilt horen maar gewoon de waarheid en vertelt ze ook vooral waarom iets zo is. Ze is erg flexibel en ze is er voor je als je haar appt of mailt. Ze heeft zo veel kennis en is echt mijn rots in de branding geweest. Ik voel mij niet alleen fysiek, maar vooral mentaal zo veel beter en dit had ik niet gekund zonder haar.

Ik denk dat ik zonder Coaching nog steeds 20 kg zwaarder was geweest en in dezelfde cirkel had gezeten. Van te veel eten en dagen erna niks eten. En vooral veel paniek hebben hierover. Uitjes skippen omdat ik dit niet durfde vanwege het eten.

Ik ben in jaar tijd 15 kilo afgevallen en ik voel mij mentaal echt 100 keer beter. Ik heb zo veel meer kennis over voeding training en ben nog lang niet klaar. Dit doel kan dan wel bijna gehaald zijn maar nu wil ik graag meer spieren opbouwen. Onder begeleiding van Sanne weet ik zeker dat dit gaat lukken.

Sanne is iemand die je de waarheid verteld en verteld waarom zij iets wilt toepassen.  Ze vertelt geen bullshit. Ze luistert naar je en beantwoord al je vragen. Ze is er voor je als je het allemaal even niet meer weet ook hebben Sanne en ik gesprekken over het dagelijkse leven. Ze is een soort van vriendin van mij geworden waar je leuk mee kan kletsen over van alles en nog wat. Maar ze vertelt je wat je moet horen wanneer nodig. 

Ik kan Sanne 100% aanraden. Ze heeft zo veel kennis en brengt dit ook op een leuke manier. Ze is er voor je wanneer je haar nodig hebt en blijft altijd objectief kijken wanneer ik dan even niet meer kan. 

Coaching is duur dat is nou eenmaal zo maar het is echt de beste investering in je leven die je maar kan doen. Ik wil Sanne echt voor geen goud kwijt. Ze kijkt echt naar je als persoon en voor haar ben je niet maar een nummer met een voeding schema die de rest van Nederland ook heeft. 

Ik hoop nog zeker 5 jaar met elkaar te mogen werken. En niet omdat ik dat per se nodig zal hebben. Vooral omdat Sanne gewoon heel fijn is. Ze geeft zekerheid zodat je nergens meer over na hoeft te denken.

Meer weten over onze online coaching? Klik dan hier.

Online Coaching

Behaal je fysieke en mentale doelen met behulp van wetenschappelijk onderbouwde methodes die afgestemd worden op jouw leven.

Sanne Leenman

Over de Coach

Fitness en progressie gaan voor mij verder dan een paar dagen per week in de sportschool. Het is voor mij een levensstijl met de prachtige drijfveer erachter om steeds beter te worden. Mijn kracht ligt in anderen te laten inzien hoe je jouw leven zo kunt inrichten om langdurige progressie te bereiken, zonder dat je daar daar alles voor aan de kant zet.

Bekijk meer resultaten

>