fbpx

Romana

Inmiddels heb ik al 2 jaar coaching van Laura. We hebben meerdere powerliftwedstrijden en fotoshoots achter de rug, maar ik had nog nooit een traditionele fitness shoot gedaan. Deze ervaring wilde ik graag eens meegemaakt hebben. Het gave was dat dit in groepsverband ging: iedereen die mee deed zat in een app groep (incl. coaches). Hierin kon ik mijn vragen/frustraties kwijt en kon ik ook zien hoe anderen met hun uitdagingen omgingen.

Ik besloot om de prep voor deze fotoshoot meteen na de SBD cup te doen. Eens per week werd een video call georganiseerd waar vanuit de coach kant enorm veel input werd gegeven over zowel de voorbereiding voor de shoot als de aftermath. Dat laatste is minstens even belangrijk om niet compleet in een zwart gat te vallen.

Helaas merkte ik halverwege de voorbereiding dat ik last kreeg van eetbuien en dat dit mentaal echt heel zwaar was. Laura heeft mij in dit proces enorm ondersteund door samen met mij mijn eetgedrag te gaan onderzoeken. Het bizarre was dat op het moment dat ik de ‘behind the scenes’ foto’s/video’s van de anderen uit de groep zag, er bij mij een knop omging. Onder begeleiding zette ik in een zeer korte tijd een shape neer waar ik enorm trots op ben!

Op de dag van de shoot zelf waren Richard en Lyenne er om mij nog verder te ondersteunen. Jeroen de Beer is echt een topfotograaf en stelt je binnen no time op je gemak, ook al heb je zo’n shoot nog nooit gedaan.

In de periode dat ik met Laura samenwerk, ben ik mijn lichaam echt meer gaan waarderen voor waar het allemaal toe in staat is: van pure performance naar massa bouwen. Momenteel focus ik me op trainingsplezier en fitness zien als iets dat bijdraagt aan mijn leven ipv dat alles om mijn training draait.

Meer weten over onze online coaching? Klik dan hier.

Sinds 2015. Duizenden transformaties

Online Coaching

Wetenschappelijk onderbouwde methodes persoonlijk afgestemd op jouw leven. Krijg een stok achter de deur van een expert en behaal sneller het lichaam van je dromen.

Laura Vogel

Over de Coach

Het mooiste aan mijn werk is om samen met jou een passend plan op te stellen. Voor jouw persoonlijke doel en om te werken aan fysieke en mentale gains!

Bekijk meer resultaten

>