Yaran

Ik volg Bell Coaching al jaren met bovengemiddelde interesse via social media. Daarnaast heb ik in 2018 de Henselmans Personal Trainer Cursus (destijds nog Bayesian Bodybuilding Course) gevolgd en afgerond. In 2022 werd het tijd om nog eens coaching af te nemen (in 2015 was de eerste keer met Richard als coach). Deze keer wilde ik graag Chris als coach.

De voorkeur voor Chris als coach is, naast zijn kennis die voor zich spreekt, gebaseerd op hoe hij zich profileert op zijn Instagram. Ik hou van mensen met een eigen stijl en identiteit. Dat heeft Chris zeer zeker en ik ging ervan uit dat ik goed met hem overweg zou kunnen. Daarnaast heeft hij een fysiek waar je U tegen zegt en is hij echt fucking sterk geworden door jarenlang consistent hard te trainen in de gym.

Daar heb ik als bodybuilding liefhebber zeer veel respect en bewondering voor. Kortom: Chris moest mijn coach worden en Bell Coaching heeft daarin meegedacht.

Zelf begeleid ik (naast mijn ‘gewone’ baan) ook steeds meer mensen met vet verliezen/spiermassa aankomen, dus ik weet als geen ander hoe waardevol een goede coach voor je kan zijn. Om mijn ‘side business’ te laten groeien wilde ik eerst zelf weer een goede shape neerzetten.

We hadden immers net twee jaar corona (met alle ellende die daaruit voortkwam) achter de rug. Gedurende deze periode met gyms die dicht waren was het toch allemaal lastiger om je fysiek te onderhouden en progressie te blijven maken. Een vetverlies fase met uiteindelijk een fotoshoot is daarom het doel geworden gedurende de coaching.

Vanaf de intake klikte het gelijk met Chris en ik heb sindsdien iedere week met plezier uitgekeken naar het update-moment. De update in de vorm van afwisselend mail en video heb ik ook als zeer prettig ervaren. Tijdens de update bespraken we de voortgang van het traject, het plan voor de komende weken en kon ik al mijn vragen stellen waarop Chris altijd uitgebreid heeft geantwoord.

Chris is perfect in staat om de grote lijnen van de coaching te bewaken en hij heeft het plan telkens zo aangepast dat ik blijvend progressie heb kunnen maken (lees: vet verliezen en sterker worden). Ook heeft hij mij goed weten te begeleiden bij alle mindfuck die komt kijken bij cutten op een lage calorie-inname terwijl je al op een laag vetpercentage zit. Uiteindelijk ben ik van midden maart tot midden augustus met Chris bezig geweest om toe te werken naar een fotoshoot waardige shape. Naar mijn beleving is dat zeker gelukt en spreken de foto’s voor zich.

Door de coaching heb ik Chris mogen leren kennen als een superchille gast die weet waar hij het over heeft en zeer prettig is in de omgang. Al met al een goede keuze om voor Bell Coaching te kiezen en voor Chris als coach te gaan.

Tegen iedereen die twijfelt over het inschakelen van een coach zou ik willen zeggen: doe het en je zal er geen spijt van krijgen. Het is een investering in je leven binnen en buiten de gym, zowel fysiek als mentaal die ze je nooit meer afpakken. Er zijn tegenwoordig best wel wat goede coaches, maar Bell Coaching behoort in mijn ogen tot de top van de markt. Voor iedereen die serieuze resultaten wil behalen: Bell Coaching is de real deal. Persoonlijk zou ik Bell Coaching daarom van harte aanbevelen.

Meer weten over onze online coaching? Klik dan hier.

Online Coaching

Behaal je fysieke en mentale doelen met behulp van wetenschappelijk onderbouwde methodes die afgestemd worden op jouw leven.

Chris Kunst

Over de Coach

Het is mijn missie om gepassioneerde mensen te helpen dichterbij hun fitness doelstelling te komen: hetzij het maximaliseren van kracht en spiermassa, vetverlies om een awesome fysieke shape te bemachtigen, of simpelweg het optimaliseren van je “fitness lifestyle” zodat je vitaal en sterk je leven door kunt.

Kennis overdracht vind ik daarbij fundamenteel: jij moet weten wat je doet, en waarom.

Bekijk meer resultaten

>