fbpx

Mariëlle

Ik kwam in aanraking met Bell coaching via een vriendin. Ik had al een tijdje in m’n hoofd dat ik wilde gaan powerliften, maar als ik dat echt wilde dan moet ik daarvoor investeren.

Ik heb coaching van Petra en het is echt zo waardevol. De communicatie is top en kan altijd met mijn vragen bij haar terecht. Ik heb de afgelopen tijd echt megaveel geleerd en progressie gemaakt. Zo heb ik ook mijn allereerste powerliftwedstrijd gehad.

Helaas kon Petra hier niet bij zijn, maar ze heeft er alles aan gedaan om mij voorbereid en zelfverzekerd naar de wedstrijd te sturen. Ik wist wat ik moest doen en heb daarbij ook echt genoten van die dag. Mooie PR’s gezet en zelfs 3e worden op mijn eerste wedstrijd, hoe vet!

Dit is nog maar het begin en smaakt naar veel meer, road to NK-kwalificatie here I come!

Meer weten over onze online coaching? Klik dan hier.

Sinds 2015. Duizenden transformaties

Online Coaching

Wetenschappelijk onderbouwde methodes persoonlijk afgestemd op jouw leven. Krijg een stok achter de deur van een expert en behaal sneller het lichaam van je dromen.

Petra van Rooijen

Over de Coach

Het is mijn ultieme doel om jou fysiek en mentaal sterker te krijgen op een verantwoorde en duurzame manier, zodat je dit de rest van je leven vol kunt houden. Mijn passie voor en kennis over krachttraining, voeding en lifestyle zal ik daarbij gebruiken om jou zo goed mogelijk te helpen.

Bekijk meer resultaten

>