fbpx

Daan

Na al meerdere coaching trajecten te hebben gevolgd, wilde ik het deze keer écht goed aanpakken. Bell Coaching sprak mij aan door de wetenschappelijke onderbouwing die gebruikt wordt bij de coaching.

Ik heb geen moment spijt gehad van mijn keuze voor Bell Coaching. Wat mij opvalt is de persoonlijke aanpak van mijn coach Chris. De coaching gaat veel verder dan alleen het volgen van een trainingsschema en het letten op je voeding. Er is namelijk ook aandacht voor de unieke leefomstandigheden waar je mee te maken hebt. Zo is het voor mij soms een uitdaging om fitness te combineren met mijn werk en met mijn studie. Chris helpt mij hier perfect bij waardoor ik zo efficiënt mogelijk progressie kan maken.

Mijn doel was om meer droge spiermassa te bouwen en sterker te worden in het squatten, benchen en deadliften. Om dit doel te bereiken heb ik in eerste instantie 1 jaar gebruikt om geleidelijk spiermassa op te bouwen. Gedurende dit jaar ben ik ook zeker een stuk sterker geworden. Het volgen van het voorgeschreven full body schema voor 5 keer per week werkte hier perfect voor.

Daarnaast is mijn techniek bij alle oefeningen flink verbeterd, met dank aan de feedback van Chris. Voor mij heeft het geholpen om mijn slaap te optimaliseren waardoor ik veel beter ben gaan presteren in de gym en meer resultaat ben gaan zien.

Uiteindelijk heb ik besloten om te gaan cutten voor een fotoshoot. Ook hierbij heeft de coaching geholpen om zonder extreem honger gevoel een laag vetpercentage te bereiken. In de week voorafgaand aan de fotoshoot heeft Chris een peak week protocol voor mij opgezet zodat ik tijdens de fotoshoot er op mijn best uit zag. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Als je de volgende stap in jouw trainingsleven wil zetten, dan raad ik je Bell Coaching zeker aan. Met Chris als coach weet je zeker dat je te maken hebt met iemand die veel ervaring heeft, eerlijk tegen je is, snel reageert en weet waar hij het over heeft.

Meer weten over onze online coaching. Klik dan hier.

Chris Kunst

Over de Coach

Het is mijn missie om gepassioneerde mensen te helpen dichterbij hun fitness doelstelling te komen: hetzij het maximaliseren van kracht en spiermassa, vetverlies om een awesome fysieke shape te bemachtigen, of simpelweg het optimaliseren van je “fitness lifestyle” zodat je vitaal en sterk je leven door kunt.

Kennis overdracht vind ik daarbij fundamenteel: jij moet weten wat je doet, en waarom.

Bekijk meer resultaten

>