fbpx

Sijun

Ik ben bij Bell Coaching terecht gekomen vanweg een goeie powerlifter die ik volgt op instagram.

In het begin wilde ik alleen maar sterk worden in bepaalde lifts (denk aan squat, benchpress en deadlift), om deze specifieke reden heb ik Chris als coach gekregen. Ik dacht laten we even kijken hoe het is. Na een tijd coaching wilde ik toch meer spiermassa en tegelijk tijd meer gewicht kunnen tillen, en tot zover is het zeker gelukt.

Ik ben sterker en leaner geworden, ik denk dat op dit moment op mijn beste shape ooit zit.

Online coaching is eigenlijk heel relaxt, Chris is een zeer ervaren coach op gebied van powerlifting en spiermassa opbouw, als je wat vraag hebt kunt je altijd bij hem terecht en hij geeft gewoon eerlijk antwoord erop. Zonder Chris ben ik zeker niet waar ik nu ben, waarschijnlijk gewoon zelfde gebleven waar ik was.

Bell coaching is alleemaal op wetenschap gebasseerd en dat maakt Bell zo uniek ten opzichte van alle andere 10,000 fitness coaches die je een schema verkopen. Als je even vast zit dan weet Chris je toch op een andere manier te helpen. Hij helpt je echt door je plateau heen.

Als je nog twijfelt zou ik zeggen: gewoon doen, je krijgt er zeker geen spijt van.

Vincent Huisman

Over de Coach

Vanuit passie, ervaring en continue studie ondersteun ik ondernemers in de fitness branche met zakelijke aspecten zoals online marketing en sales. Ik heb een bovengemiddelde interesse in wetenschap, fitness en voeding en ik ben een gecertificeerde Personal Trainer.

Bekijk meer resultaten

>