fbpx

Bram

Ik werk sinds als personal trainer en wilde mijn kennis over online coaching, training en voeding vergroten. Ik heb gekozen voor Bell Coaching, gezien de ervaring die zij hebben op gebied van krachttraining, voeding en wedstrijdcoaching. 

Ik heb getwijfeld of online coaching wel iets voor mij zou zijn, omdat ik graag m’n eigen schema bepaal, maar het beviel erg goed. De structuur van de online coaching met een wekelijks update moment vond ik fijn en daarnaast kon ik elke vraag die ik had aan Chris stellen. 

Mijn redenen om coaching te nemen waren:

  1. Zelf ervaren hoe online coaching is en hoe ik dit kan toepassen voor mijn eigen klanten,
  2. Fotoshoot doen met meer spiermassa en tot het uiterste gaan. Beide zijn gelukt door de goede coaching van Chris: zonder de coaching zou ik mijzelf minder hard gepusht hebben voor de fotoshoot. Ik heb al een keer eerder voor een fotoshoot getraind, maar ben toen minder diep gegaan. Het feit dat er toch iemand met je meekijkt en je advies geeft tijdens het proces, leidt in mijn ervaring tot betere resultaten. Ik ben blij met het behaalde resultaat!

Wat Bell Coaching uniek voor mij maakt, is de persoonlijke benadering, het kennisniveau en de focus op krachttraining en progressie. Chris ervaarde ik als toffe gast, met veel kennis over trainen, voeding en mindset. Hij heeft interesse in jou als persoon, persoonlijke aandacht voor jouw doelen en drive om je hier te krijgen.

Blijft resultaat uit en mis je structuur, schrijf je in bij Bell Coaching.

Meer weten over onze online coaching? Klik dan hier.

Sinds 2015. Duizenden transformaties

Online Coaching

Wetenschappelijk onderbouwde methodes persoonlijk afgestemd op jouw leven. Krijg een stok achter de deur van een expert en behaal sneller het lichaam van je dromen.

Chris Kunst

Over de Coach

Het is mijn missie om gepassioneerde mensen te helpen dichterbij hun fitness doelstelling te komen: hetzij het maximaliseren van kracht en spiermassa, vetverlies om een awesome fysieke shape te bemachtigen, of simpelweg het optimaliseren van je “fitness lifestyle” zodat je vitaal en sterk je leven door kunt.

Kennis overdracht vind ik daarbij fundamenteel: jij moet weten wat je doet, en waarom.

Bekijk meer resultaten

>