fbpx

Bart

Ik werd in maakte in mijn eerdere coachingservaring met een andere coach kennis met de term bayesian bodybuilding. Via hier kwam ik al snel in aanraking met Bell Coaching, waarbij ik de Q&A’s en blogs ben gaan bestuderen. De wetenschappelijke onderbouwing sprak mij erg aan, omdat ik hierdoor écht wist waarom er bepaalde keuzes gemaakt worden in een programma.

Na het starten met de Henselmans PT Course wist ik zeker dat ik verder in contact wilde komen met Bell Coaching. Na mijn aanmelding kwam ik terecht bij Jordi, wat erg goed klikte en ook vertrouwen gaf in het gewenste resultaat wat ik wilde behalen.

Mijn eerste doel was om gecontroleerd en efficiënt spiermassa op te bouwen, waarbij ik later zeker nog wil terugkomen om een fotoshoot aan te gaan. Met het eerste zijn we goed begonnen, aangezien ik hier zowel spiermassa heb opgebouwd als vet heb verloren. Dit is natuurlijk ideaal en ik ga deze lijn nu ook zelf goed doorzetten.

Wat ik merkte tijdens het zelf-coachen, is dat ik soms alles té perfect wilde doen, waardoor het me best wel wat stress opleverde. Jordi heeft me gelukkig laten inzien dat je hier ook anders naar kan kijken en mee om kan gaan, iets wat mij nu veel meer rust geeft. Zonder de coaching had ik waarschijnlijk nog bezig geweest met ‘het perfecte plan’ met alle stress van dien. Een goede coach kan die zorgen van je wegnemen!

Bell coaching is een supertof team met de ervaring om jou op een eerlijke effectieve manier naar jouw doel te sturen! Jordi en #Teambell bedankt voor de coaching! Ik kom zeker nog eens terug om mijn tweede doel aan te pakken.

@bart_blauwendraat

Meer weten over onze online coaching? Klik dan hier.

Sinds 2015. Duizenden transformaties

Online Coaching

Wetenschappelijk onderbouwde methodes persoonlijk afgestemd op jouw leven. Krijg een stok achter de deur van een expert en behaal sneller het lichaam van je dromen.

Jordi Kamp

Over de Coach

Naast dat ik mijn passie voor training en voeding naar jou over wil brengen en hier mooie duurzame resultaten te behalen. Zonder dat je wordt afgeleid door nonsense. Samen maken we beslissingen waar jij achterstaat en volledig voor wilt gaan. Samen bespreken we je moeilijke momenten, maar vieren we ook zeker iedere win!

Bekijk meer resultaten

>