fbpx

Thom

Na mijn blessures besloten om coaching te nemen. Doordat ik al bekend was met Bell op social media en hun aanpak en informatie altijd al zeer kon waarderen was de keuze makkelijk gemaakt.

Mijn doel was om weer fit te worden. Samen met Jordy hiermee aan de slag gegaan. Door mijn blessure verleden was het soms even zoeken hoe ik weer kon trainen. Dankzij zijn duidelijke manier van communicatie en goed samenwerken hebben we nu een shape neergezet waarvan ik niet verwacht dat dat nog mogelijk zou zijn

Ik ben zelfs gestart met het trainen voor een halve marathon (waar Jordy ook zeer content mee was ;). Maar ook hier wordt gewoon rekening mee gehouden.

Bell coaching onderscheid zich qua coaching vooral omdat het niet alleen maar gaat om de training maar ook om alles eromheen. Hierdoor groei en leer je op alle vlakken stukken meer.

Meer weten over onze online coaching? Klik dan hier.

Sinds 2015. Duizenden transformaties

Online Coaching

Wetenschappelijk onderbouwde methodes persoonlijk afgestemd op jouw leven. Krijg een stok achter de deur van een expert en behaal sneller het lichaam van je dromen.

Jordy Ziemke

Over de Coach

Ieder mens is uniek en verdiend persoonlijke aandacht! Coaching draait om samenwerking. Het is mijn missie om met een wetenschappelijke sausje en met veel passie jou verder te helpen om je beste fitness resultaten te behalen. Doelen behalen is hard werken, maar ook plezier tijdens de coaching staat voorop!

Bekijk meer resultaten

>