fbpx

Sophie

Ik ben bij Bell Coaching terecht gekomen via de Henselmans PT Cursus. Door mijn ervaring met de cursus, had ik het volle vertrouwen in coaching bij Bell Coaching.

Mijn doel was om spiermassa op te bouwen. Dit heb ik zelf een tijdje geprobeerd, maar het lukte me keer op keer niet. Ik stopte altijd met het proces, omdat ik het mentaal erg lastig vond dat mijn gewicht en vetpercentage stegen.

Petra heeft mij tijdens het traject echt enorm goed geholpen. Ze gaf mij het vertrouwen om dit keer goed door te zetten en me niet te laten beperken. Ik heb niet alleen veel spiermassa gebouwd, maar ook chin-ups en push-ups geleerd! Daarnaast heeft ze superveel kennis en heeft ze op elke vraag een antwoord.

Zonder online coaching bij Bell Coaching zou ik nog steeds op hetzelfde punt staan als voorheen: constant bezig, zonder progressie te boeken.
Ik zou Bell Coaching bij iedereen aanraden! Ondanks dat het online coaching is, voelt het echt enorm persoonlijk.

Als je het gevoel hebt dat je stil staat en meer uit je trainingen wilt halen, is dit echt iets voor jou! Ik heb zoveel mogen leren tijdens mijn traject! Deze zomer ga ik het zelf toepassen, om vervolgens in september weer samen met Petra verder te werken aan het bouwen van nóg meer spiermassa.

Meer weten over onze online coaching? Klik dan hier.

Sinds 2015. Duizenden transformaties

Online Coaching

Wetenschappelijk onderbouwde methodes persoonlijk afgestemd op jouw leven. Krijg een stok achter de deur van een expert en behaal sneller het lichaam van je dromen.

Petra van Rooijen

Over de Coach

Het is mijn ultieme doel om jou fysiek en mentaal sterker te krijgen op een verantwoorde en duurzame manier, zodat je dit de rest van je leven vol kunt houden. Mijn passie voor en kennis over krachttraining, voeding en lifestyle zal ik daarbij gebruiken om jou zo goed mogelijk te helpen.

Bekijk meer resultaten

>