fbpx

Guy

Er wordt veel geschreven en gezegd over het opbouwen van spiermassa. Ik zag door de bomen het bos niet meer. Tot ik startte met Bell Coaching en de begeleiding van Chris!

Sinds een paar jaar ben ik serieus bezig met spiermassa opbouwen. Naarmate ik vorderde, kreeg ik steeds meer vragen in plaats van minder. Train ik wel optimaal? Haal ik het maximale uit mijn genetische potentie? Is meer trainen beter? Ik had behoefte aan duidelijkheid. Ik was op zoek naar de meest optimale aanpak, specifiek gericht op mijn bagage (trainingservaring en genetische potentie) en persoonlijke doelstelling – maximaal spiermassa opbouwen. Aan Chris de vraag hoe we dit samen konden bereiken.

De aanpak van Bell Coaching en Chris is uniek. Ze houden rekening met alle aspecten die invloed hebben op mijn progressie. Alles start met een zeer uitgebreide intake. De hele aanpak wordt – onderbouwd vanuit de wetenschappelijke kennis en praktische inzichten die zij de afgelopen jaren hebben opgedaan – tot in detail volledig afgestemd op mij als individu. Denk aan persoonlijk optimaal trainingsvolume en verdeling, de juiste selectie van oefeningen, mijn bagage en persoonlijke mogelijkheden. Doordat ze rekening houden met al deze aspecten, bereik ik mijn trainingsoptimum.

Wat maakt Chris als coach speciaal en uniek? Ten eerste bulkt Chris van de kennis en ervaring. Op iedere trainingsgerelateerde vraag heeft hij een onderbouwd en helder antwoord. Geen bro science onzin. Chris is een wandelende trainingsencyclopedie. Ik heb in korte tijd al veel van hem geleerd. Ten tweede houdt Chris rekening met alle aspecten die van belang zijn voor optimaal resultaat. Hij stelt op het juiste moment de juiste vraag om je een spiegel voor te houden als dat nodig is. Ten derde topt Chris het geheel af met zijn authenticiteit, humor en passie voor de sport. Hij is het levende bewijs van een gedegen aanpak!

Wat leverde mij de coaching van Chris tot nu toe op? In een 4 maanden durende cut verloor ik ruim 10kg vet en – in tegenstelling tot het soms heersende idee dat spiermassa opbouwen in een kcal tekort onmogelijk is – nam mijn kracht verder toe! Onder begeleiding van Chris heb ik nu een goede basis neergezet om samen in 2020 verder te bouwen aan mijn fysiek en mijn kennis verder te verrijken.

Tot slot. Een extra inzicht dankzij de begeleiding van Chris: het gaat om het proces en niet om het eind resultaat. Met focus, consistentie, geduld en de juiste begeleiding op basis van science, kun je hele mooie resultaten bereiken! Ik trek nu vaak de parallel naar werk, want ook in die context is dit inzicht waardevol en helpend. Daar ben ik Chris dankbaar voor!

Heb je nog twijfels? Meld je aan bij Bell Coaching en je wilt nooit meer zonder!

Vincent Huisman

Over de Coach

Vanuit passie, ervaring en continue studie ondersteun ik ondernemers in de fitness branche met zakelijke aspecten zoals online marketing en sales. Ik heb een bovengemiddelde interesse in wetenschap, fitness en voeding en ik ben een gecertificeerde Personal Trainer.

Bekijk meer resultaten

>