fbpx

Teun

Ik wilde graag zien hoe ver ik mijn vetpercentage kon verlagen zonder dat ik daar mijn leefstijl compleet voor om hoefde te gooien. Ik ben doordeweeks namelijk erg druk met werk, sport en in de weekenden veelal in de horeca te vinden.

Zonder de online coaching zou ik niet 8 kilo zijn afgevallen en had ik niet het vertrouwen gehad om een foto shoot te doen. Ik ben tevreden met de resultaten die ik heb behaald omdat ik flink wat vetmassa ben verloren zonder dat ik daarvoor als een monnik geleefd heb.

Ik heb de coaching bij Wesley als positief ervaren! Wesley is rechtdoorzee en houdt een spiegel voor als het moet, iets wat nodig is bij mij.

Ik volg Bell Coaching al jaren. In mijn ogen zijn ze in Nederland de beste in wat ze doen. 

Meer weten over onze online coaching? Klik dan hier.

Sinds 2015. Duizenden transformaties

Online Coaching

Wetenschappelijk onderbouwde methodes persoonlijk afgestemd op jouw leven. Krijg een stok achter de deur van een expert en behaal sneller het lichaam van je dromen.

Wesley Bosman

Over de Coach

Met Wesley zijn academische achtergrond als Bewegingswetenschapper vindt hij het gaaf de laatste wetenschappelijke inzichten op de meest simpele manier te vertalen naar de praktijk voor zowel atleten als niet-sporters. Naast dat hij zich kan uitleven in een intensieve krachttraining, speelt hij voetbal in een selectie elftal, grijpt hij nieuwe zakelijke avonturen met beide handen aan en programmeert hij graag websites en mobiele apps.

Bekijk meer resultaten

>