fbpx

Jouke

Na een aantal keer eerder een succesvolle cut-fase volbracht te hebben, had ik voor deze ronde behoefte aan wat verdieping. Onder andere rondom maaltijdtiming, de invloed van voeding op performance, en ten aanzien van de onderhoudsfase daarna, waarin ik tot nu toe altijd ‘maar wat gedaan had’.

En als je op zoek bent naar meer dan the basics, kom je al héél gauw bij Bell uit. Na een uitgebreide intake werd ik bij Petra gekoppeld, en al gauw werd me duidelijk dat ik van haar nog heel veel meer ging krijgen dan waar ik om gevraagd had… Mijn kennishonger is ruimschoots gestild, en wat ik ook op haar pad bracht; Petra had altijd een goed advies en wijze woorden voor me, die ik direct praktisch kon toepassen!

Na de cut ben ik in overleg met haar naar een lean bulk gegaan (compleet onbekend terrein voor mij, dus superfijn om daar een professional bij te hebben) en ook in de periode na een operatie heeft ze me wederom voorzien van alle informatie die ik in die fase nodig had. Dat vind ik ook zo tof aan een coach van Bell; je krijgt niet alleen die ene coach, maar op de achtergrond een heel team én een enórme kennisbank waar je uit kunt putten.

Tijdens de cut was het gewoon heel lekker om een stok achter de deur te hebben en gedwongen te zijn elke week bewust stil te staan bij mijn proces. De toegevoegde waarde zat in de fase daarna; had ik als vanouds in mijn eentje verder gemodderd, dan was ik de jojo gebleven die ik eerder was. Nu weet ik hoe ik in élke fase kan aanpakken!

Wil je puntjes op de spreekwoordelijke i zetten? Een volgende stap in jouw journey zetten? Een nieuwe fase ontdekken? Of denk je eigenlijk alles al wel te weten? Get yourself a Bell-coach! Want niet alleen heb ik inhoudelijk ontzettend veel aan Bell en Petra gehad, ook is Petra gewoon superfun, superlief, superduidelijk, superprofessioneel, superervaren, superflexibel, superrealistisch en vooral: supersuper.

Meer weten over onze online coaching? Klik dan hier.

Online Coaching

Behaal je fysieke en mentale doelen met behulp van wetenschappelijk onderbouwde methodes die afgestemd worden op jouw leven.

Petra van Rooijen

Over de Coach

Het is mijn ultieme doel om jou fysiek en mentaal sterker te krijgen op een verantwoorde en duurzame manier, zodat je dit de rest van je leven vol kunt houden. Mijn passie voor en kennis over krachttraining, voeding en lifestyle zal ik daarbij gebruiken om jou zo goed mogelijk te helpen.

Bekijk meer resultaten

>