fbpx

Rinus

Ik volgde Bell Coaching al enige tijd, wat me vooral aansprak was de wijze hoe hun te werk gaan (de wetenschappelijke aanpak). Na maanden lang dubben en een mislukte poging bij een personal trainer had ik besloten mij aan te melden bij Bell Coaching.

Mijn hoofddoel toen ik mij aanmeldde was om blessure vrij te worden, en daarbij toe te werken naar een fotoshoot waardig fysiek. Na het invullen van mijn intake werd ik gekoppeld aan Victor. Hier was ik super blij mee, aangezien ik Victor al jaren geleden volgde met zijn posts op het Dutch Bodybuilding Forum, die ik toen al informatief vond. Na een moeizame start begon ik na een aantal maanden wel wat resultaat te zien, maar nog niet wat ik er van verwachtte, Victor verzekerde me ervan dat het een kwestie van tijd was om echt in die scherpe shape te komen.

En daar heeft hij zeker gelijk in gehad toen ik mijn foto’s van mei en oktober (net voor de fotoshoot) vergeleek, was ik eigenlijk voor het eerst in me leven echt onder de indruk van me eigen fysiek, dit was mij zelf in het verleden nog niet gelukt (niet eens in de buurt).

Wat voor mij belangrijk was dit alles was bereikt zonder last te hebben van mijn oude blessures. Al met al ben ik meer dan tevreden met mijn behaalde resultaten en samenwerking met Victor. Die altijd snel en uitgebreid de tijd nam om mijn wekelijkse log te bespreken. Door dat nauwe contact van de laatste maanden zie ik Victor niet eens meer als coach maar meer als vriend.

Victor Mooren

Over de Coach

Als online coach en personal trainer help ik jou met vetverlies, spieropbouw en een levenstransformatie. Mijn aanpak vertaalt wetenschap naar de praktijk!

Bekijk meer resultaten

>