fbpx

Laura

Disclaimer: Laura is ondertussen coach geworden bij Bell Coaching. Bekijk hier aan profielpagina.

Ik heb Bell Coaching leren kennen via Instagram en ben al eerder cliënt geweest bij Richard. De evidence based manier van werken is naar mijn mening de beste manier om no bullshit resultaat te behalen, tegelijkertijd te leren en daarnaast is het hele Team Bell oprecht uit op het beste uit mensen halen en ze te helpen een duurzame lifestyle te ontwikkelen.

Mijn doel was om mijn allereerste fotoshoot ooit doen! En dat is meer dan goed gelukt. Daarnaast, nog belangrijker, wilde ik weer een gezonde relatie opbouwen met voeding, gezien mijn verleden van binge-eating. Hierbij heb ik onwijs veel hulp gekregen en geleerd tijdens de coaching, en ik kan zeggen dat het vallen en opstaan is, maar ik ben er enorm in gegroeid en sterker in geworden.

Het is voor mij persoonlijk een fijne manier van samenwerken, onafhankelijk van werkschema’s, weekplanning en dus geheel aan te passen aan je eigen voorkeuren. Zonder Sanne zou ik waarschijnlijk nog steeds een vertekend beeld van mijn lichaam hebbend, de fotoshoot afgezegd hebben. Ik zou mijn lichaam niet zien als sterk en capable of zoveel dingen als ik dat nu zie.

Ik ben onwijs trots op de resultaten en voel me mentaal en fysiek sterk! De mentale groei die ik heb doorgemaakt is terug te zien in mijn fysieke resultaten. Sanne ziet je sterktes en probeert je dit zelf ook in te laten zien. Ze heeft het beste met je voor, en wil helpen waar ze maar kan. Het hele team is gefocussed op mensen in laten zien wat je kunt bereiken met de juiste mindset en een duurzame lifestyle en is positief ingesteld maar met een no bullshit tolerance. Je krijgt verteld waar het op staat, excuses gaan je niet verder helpen.

De no bullshit tolerance en het kunnen geven van bewijs dat iets werkt en waarom het werkt maakt Bell Coaching speciaal en uniek voor mij. Evidence based science in combinatie met het oprecht willen helpen van mensen.

Het is bij Sanne alsof je gecoached wordt door een vriendin. Ze communiceert heel open, en je merkt aan alles dat ze je wil helpen je doel te bereiken en uiteindelijk net zo trots op het resultaat is als jij zelf. Je voelt echt de liefde die zij heeft voor haar werk en cliënten, in wat ze doet en de gesprekken die je met haar hebt. Ze hebben me zo veel helpen groeien in het afgelopen jaar, ik wist niet dat er zo snel zoveel kon veranderen. Je voelt je gewaardeerd en sterk.

Je doel bereiken doe je als team, je hoeft het niet alleen te doen. Nog nooit heb ik een team/coach gehad die op deze manier investeert in mindsetverandering, terwijl dit de basis is voor duurzame resultaten behalen. Als je bereid bent hard te werken en veel te leren, dan is Bell Coaching het perfecte team voor je. Je groeit in dit team op fysiek EN mentaal vlak enorm.

Bij Bell Coaching ben je echt onderdeel van het team. Alles is bespreekbaar, ook dingen die niet direct met de coaching te maken lijken te hebben. Je kunt geheel open zijn naar je coach, wat een soort vriendschap opbouwt.

Sanne Leenman

Over de Coach

Fitness en progressie gaan voor mij verder dan een paar dagen per week in de sportschool. Het is voor mij een levensstijl met de prachtige drijfveer erachter om steeds beter te worden. Mijn kracht ligt in anderen te laten inzien hoe je jouw leven zo kunt inrichten om langdurige progressie te bereiken, zonder dat je daar daar alles voor aan de kant zet.

Bekijk meer resultaten

>