fbpx

Erik

Tegenwoordig is er zoveel informatie in de omloop dat het soms lastig is om de juiste info er tussenuit te filteren. Ik merkte drie jaar geleden dat ik in een ‘trainingssleur’ terecht was gekomen. Na een tijdje lokale coaching gevolgd te hebben wilde ik toch meer.

Via een oud-collega kwam Bell coaching in mijn vizier. Na ze een tijdje online gevolgd te hebben in combinatie met de ervaring van mijn oud-collega was ik overtuigd. De wetenschappelijke onderbouwing en een echt op maat gemaakte aanpak sprak mij erg aan. Ik heb mezelf begin van het jaar aangemeld, waarbij mijn doel was om in de zomer mijn beste shape ooit te hebben. 

Ik kwam uiteindelijk bij Jordi terecht. Zijn Instagram posts spraken mij al wel aan, dus ik was zeer benieuwd wat Jordi mij te bieden had. Het fijne was dat wij al snel overeenkwamen dat het vooral ging om de visuele veranderingen en dat een cijfer op de weegschaal niet het meest relevante was. Natuurlijk hielden we veel data bij, maar dat was bedoeld om te kijken of we objectief ook de goede richting opgingen. 

Ik kreeg een erg fijn trainingsschema wat ik kon combineren met het hardlopen. Wat betreft de voeding gaf Jordi mij fijne praktische feedback waardoor ik het goed op kon pakken. Ik vond het belangrijk dat ik mijn gezin niet belastte met aparte gerechten en dat ik dus gewoon samen kon eten met het gezin, dit is gelukt.

Omdat je alles vast moet leggen met betrekking tot eten, slapen en trainen zie je de progressie niet alleen in de spiegel maar ook op papier. De wekelijkse online momenten met Jordi waren perfect voor het scherpstellen en het geruststellen waar nodig.

Na enkele maanden was de zomervakantie dan eindelijk daar. Ik was tevreden over het resultaat en had plannen met Jordi om een lean bulk te gaan proberen na mijn vakantie. Helaas gooide wat onvoorziene privé-omstandigheden roet in het eten en is de coaching ongepland en wat abrupt gestopt. Dat neemt niet weg dat ik veel heb geleerd over duurzame training en voeding. Dit zal ik natuurlijk blijven toepassen. Zodra de privé-omstandigheden het weer toelaten zal ik zeker weer met Jordi de draad op willen pakken, want ik heb het gevoel dat ik nog veel meer kan leren!

Meer weten over onze online coaching? Klik dan hier.

Sinds 2015. Duizenden transformaties

Online Coaching

Wetenschappelijk onderbouwde methodes persoonlijk afgestemd op jouw leven. Krijg een stok achter de deur van een expert en behaal sneller het lichaam van je dromen.

Jordi Kamp

Over de Coach

Naast dat ik mijn passie voor training en voeding naar jou over wil brengen en hier mooie duurzame resultaten te behalen. Zonder dat je wordt afgeleid door nonsense. Samen maken we beslissingen waar jij achterstaat en volledig voor wilt gaan. Samen bespreken we je moeilijke momenten, maar vieren we ook zeker iedere win!

Bekijk meer resultaten

>