fbpx

Rensje

Bell Coaching is een account op Instagram waar ik via-via op terecht ben gekomen. De ‘cut the bullshit’ benadering sprak me erg aan en ik las met plezier de posts over trainen, de (on)zin van de fitnessindustrie en voeding. Nadat ik in mijn directe omgeving het resultaat had gezien van online coaching wist ik dat ik dit ook wilde en dan het liefst bij iemand van Bell Coaching. Ik heb best wat maanden getwijfeld, omdat ik niet zeker wist of ik het doorzettingsvermogen zou hebben zo’n traject écht aan te gaan.

Mijn doel is vooral om sterker te worden en om mee te doen aan een powerliftwedstrijd. Ik heb (nog) geen ambities om daar voor de prijzen te gaan, maar wil vooral ontdekken waar mijn lichaam toe in staat is! 

Ik werd gekoppeld aan Coach Berend en hoewel ik zelf ook erg graag bij hem geplaatst wilde worden, vond ik dat in het begin toch echt heel spannend. Die eerste foto’s sturen voelde als een enorme stap, want wat zou hij wel niet van me denken? Na het kennismakingsgesprek via videobellen was ik meteen gerustgesteld; wat een relaxte gast is dat! We zijn gestart in de periode van de lockdown dus de eerste weken heb ik rustig kunnen starten en me vooral kunnen concentreren op het aanleren van de juiste techniek. Want ondanks dat ik al jaren in de sportschool kom, was er nog genoeg om te leren en te verbeteren.

Ik ben na een paar weken overgestapt van wekelijkse contactmomenten naar onbeperkt, omdat ik merkte dat ik meer behoefte had aan directe feedback en ondersteuning. Door deze stap te zetten werd ik meer zelfverzekerd en haalde ik nog meer plezier uit mijn trainingen.

Inmiddels zijn we 5 maanden verder en ik ben enorm blij met de resultaten die ik heb bereikt met de hulp van Berend. Als coach is hij betrokken, begripvol en alert op mijn situatie. Ik ben enorm positief verrast over zijn persoonlijke begeleiding en ondanks dat we elkaar nog maar één keer in het echt hebben gezien voelt het contact vertrouwd en relaxed. Als ik tegen dingen aanloop, vragen heb of iets niet begrijp neemt hij altijd de tijd om zijn keuzes toe te lichten of dingen verder uit te leggen. Door zijn ondersteuning ben ik daadwerkelijk lol gaan krijgen in het proces in plaats van alleen de fixeren op een ultiem doel.

Na de afgelopen maanden gericht te zijn geweest op het verlagen van mijn vetpercentage en het optimaliseren van techniek is het nu tijd om echt te gaan bouwen. Zonder de begeleiding van Berend had ik nooit kunnen staan waar ik nu sta; zelfverzekerd in de sportschool, meer kennis dan ooit te voren, sterk én enorm gemotiveerd. Ik kan niet wachten om te zien wat de komende maanden mij gaan brengen!

Meer weten over onze online coaching. Klik dan hier.

Berend Aaftink

Over de Coach

Naast kennis overdracht en dus het waarom je bepaalde dingen moet doen, vind ik het bij coaching enorm belangrijk dat er mentale ondersteuning is tijdens de ups en downs die horen bij verandering van fysiek en levensstijl

Bekijk meer resultaten

>