fbpx

Joost

Joost

Voordat ik bij Bell Coaching begon heb ik voor enige tijd een andere coach gehad. De reden dat ik deze coach had was omdat ik meer kennis wilde opdoen van geavanceerde trainingsmethodieken. Daarnaast wilde ik mezelf verder wilde optimaliseren in de manier van trainen en voeding.

Al snel merkte ik dat de vragen die ik had niet kwijt kon bij de toenmalige coach en hem voornamelijk als stok achter de deur gebruikte bij bijvoorbeeld cutten. Omdat ik nog steeds met vragen zat en meer wilde leren heb ik uiteindelijk besloten om bij Bell te starten. Ik werd toen onder Wesley Bosman geplaatst.

Bell Coaching volgde ik al jaren en ik kan me zeer goed vinden in de manier hoe zij wetenschappelijk onderzoek inzetten op het gebied van voeding en trainen. Toen ik begon bij Wesley kampte ik met chronische rugklachten die mij aardig in de weg zaten. Zo kon ik bijvoorbeeld al jaren niet meer deadliften zonder dat dit tot het gevolg had dat ik heel de week rugpijn had. Ook merkte ik al snel dat er aardig wat winst te behalen viel in het managen van stress en voeding.

In de maanden bij Wesley zijn we gaan toewerken naar het verminderen van mijn rugproblemen, dit gebeurde zelfs onder behandeling van een fysio waarbij er afstemming plaats vond tussen Wesley en de fysio om mijn trainingsschema te optimaliseren. Verder kon ik al mijn vragen kwijt bij Wesley die ik had en heb ik veel nieuwe dingen geleerd en uitgeprobeerd. Tijdens het gehele traject heb ik Wesley leren kennen als een slimme, aardige kerel die direct voor je klaarstaat en die ik echt als een vriend ben gaan zien.

Nu aan het einde van het traject ben ik sinds een aantal weken weer voorzichtig aan het deadliften en zijn mijn rugklachten aanzienlijk beter geworden. Met de tips en tricks die ik van Wesley heb gehad verwacht ik dat de trend zich naar beneden blijft voortzetten! Daarnaast weet ik nu beter om te gaan met stress en kan ik de rugpijn beter managen.

Oh, en natuurlijk naast dit allemaal zijn er natuurlijk ook spiergains gemaakt 😀

De community die Bell heeft opgezet en de daarbij behorende Bell TV is fantastisch als je leergierig bent en jezelf wilt blijven ontwikkelen, iedere week is er wel nieuw materiaal beschikbaar wat je kunt toepassen in je training en leven.

Wesley, Bedankt!

Meer weten over onze online coaching? Klik dan hier.

Sinds 2015. Duizenden transformaties

Online Coaching

Wetenschappelijk onderbouwde methodes persoonlijk afgestemd op jouw leven. Krijg een stok achter de deur van een expert en behaal sneller het lichaam van je dromen.

Wesley Bosman

Over de Coach

Met Wesley zijn academische achtergrond als Bewegingswetenschapper vindt hij het gaaf de laatste wetenschappelijke inzichten op de meest simpele manier te vertalen naar de praktijk voor zowel atleten als niet-sporters. Naast dat hij zich kan uitleven in een intensieve krachttraining, speelt hij voetbal in een selectie elftal, grijpt hij nieuwe zakelijke avonturen met beide handen aan en programmeert hij graag websites en mobiele apps.

Bekijk meer resultaten

>