fbpx

Marciano

Voordat ik lid werd van bell-coaching, trainde ik al wat jaartjes specifiek gericht op powerliften. Een periode van samenwerken met een coach, en ik heb ook een periode zelf het heft in handen genomen. In die periode leerde ik veel, maar waren er een aantal dingen die me niet helemaal lekker zaten in lijn met mijn doelen. Ik merkte dat kennis een belemmering voor mij was en met specifieke trainingsvraagstukken zat die ik niet zelf kon beantwoorden. Ik kwam voor beslissingen te staan die ik niet zelf kon/wilde maken wegens kennisgebrek.

Omdat ik zelfontwikkeling en trainen ontzettend leuk vind en dus voor mezelf het beste resultaat wilde behalen, ging ik hiervoor veel op zelfonderzoek uit. Toch kostte deze methode mij teveel tijd en energie waardoor ik niet genoeg focus kon vinden op andere dingen die belangrijk voor mij zijn.

In lijn met mijn doelen besefte dat ik hier iets aan moest doen om optimaler mijn doelen te bereiken. Dit om vooral mezelf ruimte te geven in de andere dingen die ik wil doen, maar daarnaast alsnog de mogelijkheid te hebben om kennis te lenen van specialisten, om bij te leren over o.a training. Dat is waar voor mij bell-coaching om de hoek kwam.

Ik volgde bell-coaching al langer en wat mij enorm aanspreekt is de “evidence-based”, “maatwerk” en “testing” mindset die bij bell-coaching gehanteerd wordt. Hiermee wil ik zeggen dat de context in vele situaties een belangrijk aspect is en dat maatwerk voorop staat, waarin een two-way relatie van belang is. Coach heeft input, en jij als atleet geeft input en dat maakt de samenwerking. Een jaar geleden was mijn startpunt bij Berend Aaftink.

Ik had het idee dat het goed klikte en heb in de periode dat hij mijn coach was als heel prettig en leerzaam ervaren. Helaas voor mij en goed voor hem, maar Berend besloot zijn talenten elders voort te zetten waardoor ik een nieuwe coach aangewezen kreeg. In mijn ogen liep deze transitie naadloos over en nu we alweer ruim half jaar verder zijn ben ik blij dat Jordy Ziemke tot op de dag van vandaag mijn nieuwe coach is. Ik heb er alle vertrouwen in dat ik met Jordy mijn doelen binnen powerliften ga behalen.

Meer weten over onze online coaching? Klik dan hier.

Online Coaching

Behaal je fysieke en mentale doelen met behulp van wetenschappelijk onderbouwde methodes die afgestemd worden op jouw leven.

Jordy Ziemke

Over de Coach

Ieder mens is uniek en verdiend persoonlijke aandacht! Coaching draait om samenwerking. Het is mijn missie om met een wetenschappelijke sausje en met veel passie jou verder te helpen om je beste fitness resultaten te behalen. Doelen behalen is hard werken, maar ook plezier tijdens de coaching staat voorop!

Bekijk meer resultaten

>