fbpx

Sander

Ik kende Bell training al via de socials en las hun artikelen vaak aandachtig. Net zoals de begeleiding die ik heb gehad, no nonsense en eerlijk. Ik heb de intake ingevuld en kwam al snel in contact met Jordi Kamp.

Tijdens het kennismakingsgesprek liet Jordi me vertellen wat m’n doelen waren en hij heeft toen een mooi plan opgezet. Ik wilde graag afvallen richting de 100kg lichaamsgewicht met behoud van m’n spiermassa, aan m’n techniek werken van de grote 3 en leren om te gaan met voeding i.c.m. m’n dagelijks leven.

Aan de hand van een trainingsschema ben ik gaan bouwen en ben ik mijn sets gaan filmen. Ik kreeg steeds bruikbare feedback van Jordi, soms via de app en anders tijdens de call. Hier heb ik veel van geleerd, vaak maakte kleine aanpassingen een enorm verschil. Dit maakte het trainen leuker en de resultaten volgden al snel.

Qua eten vond ik het heel fijn om de Vytal app te gebruiken. Ik heb heel veel nieuwe gerechten ontdekt die mooi waren afgestemd op mijn behoeftes. Naast dat ze gezond waren en mooi in mijn schema pasten waren ze ook nog eens ontzettend lekker. Op deze manier begon ik al snel gewicht te verliezen en dat motiveerde natuurlijk alleen maar meer.

Hiernaast heb ik geleerd om te gaan met dagen waarop ik bijvoorbeeld meer at/dronk dan op andere dagen (etentjes, uitjes etc.). Dit was voorheen heel zwart/wit bij me waardoor ik altijd een soort druk ervoer. Door naar weekgemiddelden en lange termijn te kijken ervaar ik veel meer rust.

Jordi heeft me laten inzien hoe belangrijk belastbaarheid is en hoe hier mee om te gaan, niet alleen bij het trainen maar vooral in het dagelijks leven. Rust, stress, herstel en de balans hierin. Hij had altijd een luisterend oor, gaf me persoonlijke aandacht en was eerlijk wanneer dit moest.

Jordi is een fijne en eerlijke vent en heeft me heel goed op weg geholpen door op maat te werken.

Dank je wel voor de leuke samenwerking Jordi!

Meer weten over onze online coaching? Klik dan hier.

Sinds 2015. Duizenden transformaties

Online Coaching

Wetenschappelijk onderbouwde methodes persoonlijk afgestemd op jouw leven. Krijg een stok achter de deur van een expert en behaal sneller het lichaam van je dromen.

Jordi Kamp

Over de Coach

Naast dat ik mijn passie voor training en voeding naar jou over wil brengen en hier mooie duurzame resultaten te behalen. Zonder dat je wordt afgeleid door nonsense. Samen maken we beslissingen waar jij achterstaat en volledig voor wilt gaan. Samen bespreken we je moeilijke momenten, maar vieren we ook zeker iedere win!

Bekijk meer resultaten

>