Nunzio

Ik volgde Bell Coaching al een tijdje via social media en twijfelde of ik Online Coaching zou nemen bij Bell, of dat ik bij een andere partij fysieke personal training zou gaan volgen. Ik twijfelde voornamelijk of ik bij Online Coaching wel echt goed aan mijn techniek kon werken.

Ik trainde al wel enkele jaren, maar was niet volledig tevreden over mijn progressie. Ik zat altijd rond onderhoud en wilde nu echt mijn progressie optimaliseren door middel van cut- en bulkfases in te gaan zetten. Hierbij wilde ik graag begeleiding hebben. Ook wilde ik dus mijn zelf aangeleerde techniek tegen het licht aanhouden; ik wilde kijken of wat ik hier en daar had afgekeken en uit tijdschriften had gehaald ook daadwerkelijk voldoende was voor mijn progressie.

Wegens omstandigheden heb ik helaas de coaching even moeten pauzeren, maar in deze relatief korte tijd heb ik al waardevolle verbetering ervaren in mijn techniek, heb ik nieuwe inzichten opgedaan en heb ik mijn eerste cutfase erg goed doorlopen.

Jordi heeft me geholpen dat ene stukje wat ik miste, dat laatste stapje richting een effectievere werkwijze. Er is hierbij echt gekeken naar mij als individu en het kwam erg professioneel over op mij.

Bell biedt enorme hoeveelheid op wetenschap gebaseerde waardevolle content. Ik ga zeker terugkomen om verder aan mijn doelen te gaan werken!

Meer weten over onze online coaching? Klik dan hier.

Online Coaching

Behaal je fysieke en mentale doelen met behulp van wetenschappelijk onderbouwde methodes die afgestemd worden op jouw leven.

Jordi Kamp

Over de Coach

Naast dat ik mijn passie voor training en voeding naar jou over wil brengen en hier mooie duurzame resultaten te behalen. Zonder dat je wordt afgeleid door nonsense. Samen maken we beslissingen waar jij achterstaat en volledig voor wilt gaan. Samen bespreken we je moeilijke momenten, maar vieren we ook zeker iedere win!

Bekijk meer resultaten

>