fbpx

Sandra

Elke coach verdient een coach.

In december stelde ik mezelf een nieuw doel. Gezien de lastige tijden, veel stress zowel zakelijk als privé zocht ik naar een doel dat ook mij structuur en houvast geeft.

Zelf coach ik mensen op het gebied van voeding, gedragsverandering en andere leefstijl onderdelen, maar uit ervaring weet ik ook dat bij dit soort lastige omstandigheden je juist een onafhankelijk persoon naast je nodig hebt. Ook wilde ik mezelf verder ontwikkelingen op het gebied van krachttraining, online coaching en bedacht ik me dat een fotoshoot wel leuk zou zijn.

Had ik namelijk nog nooit gedaan. Een fotoshoot met als doel een sterke 40+ vrouw, maar vooral een realistisch beeld schetsen. Maanden hard werken, hard trainen, voeding op orde, keuzes maken en laten zien dat er veel mogelijk is als je jezelf maar de tijd gunt. Er is geen Quick fix.

Ik meldde me aan bij Bell Coaching. Vanuit de fitnessbranche al veel van ze gevolgd en wat me aantrok is dat ze de wetenschap met ervaring combineren. Ze zoeken een coach die bij jou past en zo werd mijn coach Wesley Bosman. Hij heeft het maar druk met me gehad. Van een trainingsschema in een fitness, naar een thuis trainingsschema en toen weer naar een andere gym.

Zo ging ik 3 of 4x per week hard trainen en mijn voeding was dik in orde, daar ervaarde ik geen problemen mee. De stressfactoren bleken gedurende dit traject enorm veel impact te hebben op mijn progressie.

Wesley wees mij op deze stressfactoren, mijn slaappatronen en herstel. Daar hebben we veel aandacht en tijd aan besteed. Wanneer je maanden superhard je best doet en fysiek minimale stapjes maakt kan dit heel frustrerend zijn. Maar wat heb ik hier veel van geleerd en kan ik deze ervaring goed gebruiken in de toekomst voor mijn eigen klanten.

Ik ben mentaal sterk gebleven, heb moeilijke, maar belangrijke beslissingen genomen en durf wel te zeggen dat ik de beste shape van de afgelopen 15 jaar heb behaald, zowel fysiek als mentaal. Had ik er nog meer uit kunnen halen als de omstandigheden anders waren geweest? Zeker weten was mijn shape dan beter geweest, maar de omstandigheden zijn nooit ideaal en nu ben ik veel beter dan dat ik dit niet had gedaan.

Ik weet ook zeker dat ik later een nieuw doel stel en dan kies ik weer voor Wesley. Naast zijn vakkennis, communicatie, persoonlijkheid en altijd motiverende feedback is hij eerlijker tegen mij durven zijn dan wie dan ook en dat waardeer ik enorm in hem.

Ik heb genoten van het hele traject en gun iedereen een manier van coaching, doe wat bij jou past en wat jij nodig hebt.

Meer weten over onze online coaching? Klik dan hier.

Sinds 2015. Duizenden transformaties

Online Coaching

Wetenschappelijk onderbouwde methodes persoonlijk afgestemd op jouw leven. Krijg een stok achter de deur van een expert en behaal sneller het lichaam van je dromen.

Wesley Bosman

Over de Coach

Met Wesley zijn academische achtergrond als Bewegingswetenschapper vindt hij het gaaf de laatste wetenschappelijke inzichten op de meest simpele manier te vertalen naar de praktijk voor zowel atleten als niet-sporters. Naast dat hij zich kan uitleven in een intensieve krachttraining, speelt hij voetbal in een selectie elftal, grijpt hij nieuwe zakelijke avonturen met beide handen aan en programmeert hij graag websites en mobiele apps.

Bekijk meer resultaten

>