fbpx

Diazy

Ik volgde Bell coaching al een lange tijd, onder andere ook door de opleiding Henselmans PT course die ik heb gevolgd.

De reden dat ik voor Bell Coaching heb gekozen is omdat ik weet waar de info vandaan komt, het wetenschappelijk onderbouwde, dat spreekt me erg aan. Ik wil graag leren en ook weten waarom iets is zoals het is, deze antwoorden hoopte ik ook te vinden door coaching bij Bell coaching. Ook heb ik reviews gelezen van cliënten van Sanne en toen wilde ik graag bij haar gaan starten. 
 
Mijn doel van dit coachingstraject is vooral mijn relatie met voeding verbeteren en daarbij dus ook afvallen. Dat is zeker gelukt, kilo’s en cm’s. Uiteindelijk nog veel meer dan dat. Het hele mentale aspect is erg belangrijk geweest voor mij. 

Mijn zelfbeeld is in hele positieve zin veranderd.

Van tevoren wist ik niet goed wat ik moest verwachten. Ik had eerder coaching waarbij ik een wekelijkse call had, nu met Sanne was dit enkel per mail. Ik heb dit als prettig ervaren. Je kan op die manier ook veel bespreken en ook fijn om tekst te hebben om terug te lezen, dat heb je bij een call niet. Ook fijn dat Sanne altijd even iets liet weten als ze wat later zou reageren op mijn update. 
 
Als ik geen coaching had gehad zou ik waarschijnlijk nog steeds struggelen met mijn zelfbeeld, gewicht en voeding. Mij kennende was ik dan wel zelf aan gaan klooien en erachter gekomen zijn dat een objectieve blik van iemand buiten jezelf wel echt heel erg helpend is. Jezelf coachen is nogal een opgave. 

Ik ben heel blij met de resultaten die ik heb behaald. Ik ben met ups and downs nu zo’n 3kg kwijt, wat ook meer is geweest, maar wat ik nu niet meer als ‘probleem’ zie. 

Als ik kijk naar de cm’s (van middel 92 naar 78 cm, heup 96 naar 89)  en vooral mijn mindset rondom voeding, rust en ontspanning ben ik heel erg tevreden.
 
Sanne zou ik omschrijven als een fijne coach die er voor je is en het beste met je voor heeft. Ze zal je zeggen waar het op staat, ook als je dat wellicht liever niet hoort. Het is in jouw belang, ze houdt een spiegel voor en denkt met je mee. Ze is echt dat zetje wat je soms nodig hebt en ook de persoon die je laat beseffen hoe ver je al bent gekomen. Sanne heeft veel kennis die ze ook uitgebreid met me heeft gedeeld, wat ik heel waardevol vond aan de coaching. 

Bell Coaching is in mijn ogen uniek vanwege de manier van denken, no-nonsense mindset, het wetenschappelijke, niet zomaar alles aannemen wat je hoort, maar echt gaan onderzoeken, doorvragen en verder denken dan je neus lang is. Wat ook precies bij mij past als coach. 

Sanne is speciaal en uniek als coach vanwege haar betrokkenheid ondanks dat we vooral mailcontact hadden. En als ik het echt even niet zag zitten dat ze de tijd nam om een call in te plannen om zo even samen te kunnen brainstormen. En veel kennis over voeding, eetstoornissen en de vrouw. 


Als iemand twijfelt over een coachingstraject bij Bell Coaching zou ik zeggen: Ga het gewoon doen en ervaren. Je kan na die eerste 3 maanden altijd nog stoppen, maar ga het zelf ervaren. Het is namelijk voor iedereen anders wat je eruit gaat halen voor jezelf. Investeren in jezelf is het beste wat je kunt doen. 
 

Ik heb echt veel geleerd van Sanne, voor- en over mezelf, maar ook dingen geleerd die ik zelf ook kan toepassen bij mijn cliënten. Dus als coach ben ik er ook beter op geworden. Win-win 🙂 

Heel erg bedankt Sanne en Bell coaching!!

Meer weten over onze online coaching? Klik dan hier.

Online Coaching

Behaal je fysieke en mentale doelen met behulp van wetenschappelijk onderbouwde methodes die afgestemd worden op jouw leven.

Sanne Leenman

Over de Coach

Fitness en progressie gaan voor mij verder dan een paar dagen per week in de sportschool. Het is voor mij een levensstijl met de prachtige drijfveer erachter om steeds beter te worden. Mijn kracht ligt in anderen te laten inzien hoe je jouw leven zo kunt inrichten om langdurige progressie te bereiken, zonder dat je daar daar alles voor aan de kant zet.

Bekijk meer resultaten

>