fbpx

Mitchel

Ik ben bij Bell Coaching gekomen omdat ik meer inzicht wilde krijgen over voeding en full body training, en benieuwd was naar de samenwerking met een coach. Mijn doelstelling: een beter fysiek neerzetten. Hier ging ik samen met Chris naartoe werken.

Inmiddels ben ik 2 jaar verder, en is het nastreven van mijn doelstelling wegens persoonlijke omstandigheden (waaronder een burnout) met ups en downs gegaan. Maar uiteindelijk ben ik op een punt beland waar ik zeer trots en tevreden ben met mijn behaalde resultaten!

Mijn ervaring met de coaching is een zeer fijne. Via het wekelijkse contact moment werd alles gaandeweg bijgestuurd, zodat ik steeds wist waar ik aan toe was qua training en voeding. Chris had antwoord op al mijn vragen en dacht altijd goed en flexibel mee bij knelpunten, wat mij veel vertrouwen gaf in het proces. Ik heb dan ook veel geleerd tijdens de coaching – veel zaken die ik in de toekomst zal kunnen blijven toepassen voor progressie. Chris is one of a kind: niet alleen vanwege zijn dope ass looks in combinatie met zijn sterke lifts – maar ook omdat je merkt dat het een ruige man is met een hart van goud, die zijn cliënten op de eerste plaats zet.

Je kan schemaatjes van het internet plukken en daar proberen mee vooruit te komen, maar bij Bell Coaching merk je dat ze met maatwerk bezig zijn, en dat dat werkt. Twijfel dus niet, en maak de stap voor een goede en kundige coach – en die kun je bij Bell Coaching zeker vinden! Zolang je je blijft inzetten, discipline toont en communiceert met je coach, zal je mooie resultaten behalen.

Meer weten over onze online coaching? Klik dan hier.

Sinds 2015. Duizenden transformaties

Online Coaching

Wetenschappelijk onderbouwde methodes persoonlijk afgestemd op jouw leven. Krijg een stok achter de deur van een expert en behaal sneller het lichaam van je dromen.

Chris Kunst

Over de Coach

Het is mijn missie om gepassioneerde mensen te helpen dichterbij hun fitness doelstelling te komen: hetzij het maximaliseren van kracht en spiermassa, vetverlies om een awesome fysieke shape te bemachtigen, of simpelweg het optimaliseren van je “fitness lifestyle” zodat je vitaal en sterk je leven door kunt.

Kennis overdracht vind ik daarbij fundamenteel: jij moet weten wat je doet, en waarom.

Bekijk meer resultaten

>