fbpx

Dominique Fattaccio

 

Richard Bell hielp mij niet alleen naar een betere fysiek, maar most of all hielp hij mij naar een betere work-life balance

Als social media influencer, ondernemer en eigenaar van Dream Aesthetics werk ik al gauw twee keer fulltime in een week. Het is constant een enorme uitdaging om een next level fysiek te hebben naast een onderneming die draait op inmiddels 18 coaches gecombineerd met een privé leven. Logischerwijs is dan het eerste wat ondercompenseert, jezelf. En in een wereld van ondernemen in de fitness en social media influencing, is dit alles behalve gunstig. Zodoende riep ik de hulp in van inmiddels good friend en mentor Richard, onder de noemer ‘coaches hebben coaches’.

Richard hielp mij niet alleen naar een betere fysiek, maar most of all hielp hij mij naar een betere work-life balance waarin ik de beste versie van mijzelf werd op alle facetten: prive, zakelijk en persoonlijk.

De stress werd gaande weg gemanaged waardoor het draagvlak steeds groter werd waardoor ik mooie prestaties kon neerzetten. Uit ervaring kan ik zeggen dat succes geen rechte weg naar boven is, maar als je dan toch valt ‘make sure you fall forward’, en dat is zeker hier het geval!

 Ik ben Richard enorm dankbaar dat ik de klassieke split voor de Bayesian methode heb ingeruild, omdat het mij overall een beter mens heeft gemaakt waar de mensen om mij heen blij om zijn!

 Could not thank you enough bro!

 

Vincent Huisman

Over de Coach

Vanuit passie, ervaring en continue studie ondersteun ik ondernemers in de fitness branche met zakelijke aspecten zoals online marketing en sales. Ik heb een bovengemiddelde interesse in wetenschap, fitness en voeding en ik ben een gecertificeerde Personal Trainer.

Bekijk meer resultaten

>