Lisa

Al sinds ik kan heugen ben ik aan de zware kant. Ik heb dan ook vele diëten gevolgd, helaas zonder blijvend resultaat. Vaak viel ik wel af, maar kwam het er langzaamaan ook steeds weer aan, met vaak nog een beetje extra. Toen ik afgelopen april bijna over de 100kg zou gaan, was dit voor mij een wake-up call, no way dat ik daar overheen zou gaan. Mijn wens was dan ook om te investeren in een gezond lijf waarmee ik blij zou zijn als ik in de spiegel kijk.  

Via Instagram volgde ik Bell Coaching al een tijdje en de no nonsense wetenschappelijke benadering stond mij wel aan. Ik wilde namelijk geen quick fix meer, maar een langdurige oplossing. Nadat ik de eerste paar kilo’s er zelf af kreeg, lukte het mij helaas niet om zelfstandig verder te komen dan die paar kilo’s. Daarom besloot ik mij aan te melden bij Bell Coaching. Ik vroeg mij natuurlijk wel af wat de toegevoegde waarde zou zijn van coaching als ik zelf heel goed wist wat de essentie was om af te vallen. Maar omdat mij dit zelfstandig niet goed lukte besloot ik mij toch in te schrijven.  

Wat ben ik achteraf gezien blij dat ik destijds de stap heb gezet om voor online coaching te gaan. Het heeft mij zo ongelooflijk veel goeds gebracht. Mijn coach Sander was de objectieve factor die ik hard nodig had. Hij liet mij inzien dat ik vaak te kritisch naar mezelf was. Als ik zei dat het die week niet zo lekker was gegaan, gaf hij mij een bitchslap met cijfers die het tegendeel bewezen. Ik vind het heel erg fijn dat er binnen Bell Coaching goed naar het individu gekeken wordt, wat jouw wensen, krachten en beperkingen zijn. Hierdoor kan er een plan gemaakt worden dat voor jou haalbaar is, werkt en waar nodig tijdig bijgestuurd kan worden. 

Ook het lid zijn van Teambell is motiverend, je leert anderen kennen die ook aan een eigen doel werken. Je kunt van elkaar leren en motiveren.  

Vanwege mijn studie ben ik na 7 maanden gestopt bij Bell Coaching, anders was ik zeker nog even doorgegaan. Ik sluit ook zeker niet uit dat ik nog weer een keer terugkom. Via Bell Coaching heb ik samen met mijn coach een toolkit kunnen samenstellen die voor mij werkt en waar ik momenteel ook zelf mee uit de voeten kan. Nog steeds werk ik lekker door aan mijn doel, namelijk afvallen tot een gezond gewicht en uiteindelijk zichtbaar spiermassa op kunnen bouwen.  

Terugkijkend heeft dit coachingstraject echt mijn leven ten goede veranderd. Ik heb een gezonde relatie met voeding gekregen, mijn mind is veel gezonder, ik heb geleerd oefeningen technisch goed uit te kunnen voeren, ik heb steevast progressie kunnen boeken, en ik ga nu 24 kg lichter door het leven. De wens om deze kilo’s en meer af te vallen was er wel, maar hield ik nooit voor mogelijk. Nu voelt het voor mij alsof alles mogelijk is en ik zelf de touwtjes in handen heb. Ik kijk dan ook echt met trots terug op deze epische lichamelijke verandering en wil mijn coach Sander hier dan ook enorm voor bedanken, zonder jou was het niet gelukt.  

Meer weten over onze online coaching? Klik dan hier.

Online Coaching

Behaal je fysieke en mentale doelen met behulp van wetenschappelijk onderbouwde methodes die afgestemd worden op jouw leven.

Sander Hoogenboom

Over de Coach

In de gym knallen is één ding, dit combineren met een goed voedingspatroon en je sociale leven een tweede. Ik ben er om je te helpen met het vinden van de juiste balans hierin. Of je nou podium-ambities hebt of fitter door het leven wil, ik sta voor je klaar.

Bekijk meer resultaten

>