fbpx

Elise

Vol vertrouwen koos ik als powerliftatleet voor Bell coaching, en daar heb ik nog geen moment spijt van gehad. Coach Lorenzo heeft een uitgebreide technische kennis, die hij op een heel aangename manier tijdens het coachen weet toe te passen en met plezier deelt. De programmering is echt top, al vanaf de eerste trainingsweken veel progressie! 

Er is veel ruimte voor overleg en alles is bespreekbaar. Ik voel me steeds welkom met al mijn vragen, bekommernissen en wensen. Lorenzo is ook heel open, deelt vanuit zijn eigen ervaringen, legt veel uit en pakt ook alles met de nodige humor. 

De coaching gaat verder dan programmering en technische feedback, coaching in de volle zin van het woord. De manier waarop hij het coachingtraject benadert als iets wat wij echt samen doen, is heel inspirerend. De geboden hulp en interesse voelen heel betrokken en oprecht. En net dat, naast alle technische expertise uiteraard, is zo ontzettend waardevol om je als atleet en als mens verder te ontwikkelen. 

Al 6 maanden vol progressie, hop naar de volgende please! 

Meer weten over onze online coaching? Klik dan hier.

Online Coaching

Behaal je fysieke en mentale doelen met behulp van wetenschappelijk onderbouwde methodes die afgestemd worden op jouw leven.

Lorenzo Haarloo

Over de Coach

Naast kennis overdracht en dus het waarom je bepaalde dingen moet doen, vind ik het bij coaching enorm belangrijk dat er mentale ondersteuning is tijdens de ups en downs die horen bij verandering van fysiek en levensstijl.

Bekijk meer resultaten

>