Mats

Bell coaching volgde ik al een langere tijd op social media en daarnaast heb ik meerdere informatiesessies op de FitFair bijgewoond. Zelf ben ik werkzaam als personal trainer en leer nieuwe kennis meer in de praktijk dan uit boeken en besloot daarom voor online coaching te kiezen. Daarnaast wilde ik nog beter in de schoenen van de klant leren staan.

De manier van informele posts, communicatie en de professionaliteit die Bell Coaching uitstraalde met onder meer de wetenschappelijke onderbouwing sprak mij erg aan. Bij andere coachingsbedrijven zie je dat het vaak om hobbymatige klanten gaat.

De lat en doelgroep van Bell Coaching ligt hoger en niet voor niks begeleiden ze daarom ook professionele atleten. In die categorie wilde ik mezelf ook plaatsen en daarnaast houd ik van uitdaging. Daarnaast als ik iets doe moet het ook goed zijn, zo kan ik meer leren en mijn eigen trainingen next level brengen.

Mijn doel bij Bell Coaching was na een bulk van 5 jaar, de goede balans vinden om langzaam droog te worden en tegelijkertijd kracht en spiermassa op te bouwen. Zelf doe ik calisthenics omdat dit voor mij veel uitdagender is en onderscheid bied i.p.v. trainen met apparaten en gewichten. Ik kreeg daarom coach Carlo toegewezen; hij is lekker direct en duidelijk, precies wat ik nodig heb. Het enige waar ik zelf bang voor was tijdens het droger worden was het inleveren van spiermassa. Carlo maakte duidelijk dat zolang ik in kracht toenam ik hier niet bang voor hoefde te zijn.   

Zonder de online coaching zou het gehele proces om droger te worden langer geduurd hebben en zou er veel onduidelijkheid op dat gebied gebleven zijn. Nu heb ik mijn lichaam en training naar het volgende level getild. De ervaring qua techniek met oefeningen en begeleiding die ik opgedaan heb, maken mij ook een betere coach. Na het behalen van mijn doelstelling heb ik een fotoshoot gedaan. Voor de shoot heb ik gekozen om een depletieprotocol  te volgen voor nog meer uitdaging, het beste resultaat en ervan te leren; met hele gave foto’s als gevolg van het eindresultaat. De fotograaf vroeg nog “heb je iets gebruikt voor je abs?”  

Bell Coaching zou ik aanbevelen voor degene die nog meer uit hun trainingen willen halen en meer kennis willen opdoen m.b.t. tot krachttraining. Uniek voor mij zijn de teammeetings, het delen van zoveel kennis en dat het schappelijke mensen zijn. Carlo’s directe manier van coaching en het wegnemen van bepaalde onzekerheden tijdens het proces maakte hem een fijne coach.   

Aan het begin van de coaching ben ik gestopt met het nemen van supplementen, om te laten zien dat je met normale voeding een goed lichaam kunt opbouwen. De volgende doelstelling is deze shape zoveel mogelijk behouden, met een minimale lean bulk. Zo wil ik op de achterliggende spieren focussen en verder bouwen aan een krachtig, functioneel, atletisch en gespierd fysiek. Ik ben nu o.a. aan het trainen voor de one arm pull up, front lever en wil ik meedoen aan calisthenics wedstrijden met Carlo als wingman coach.   

Meer weten over onze online coaching? Klik dan hier.

Online Coaching

Behaal je fysieke en mentale doelen met behulp van wetenschappelijk onderbouwde methodes die afgestemd worden op jouw leven.

Carlo Kapojos

Over de Coach

Mijn doel is om fitness zo simpel mogelijk voor je te maken, zodat het je dagelijks leven ondersteunt en niet in de weg staat. Daarvoor baseer ik mijn aanpak altijd op wetenschap, praktijkervaring en wat uiteindelijk het beste werkt voor jou als persoon.

Bekijk meer resultaten

>