Patrick

Chris en ik gaan way back to 2019 waar het esthetisch powerlift avontuur voor mij allemaal begon! Niet alleen wilde ik sterker worden op de SBD’s, maar daarbij wilde ik ook een esthetisch fysiek evenaren. Het ideale van beide werelden, maar wel een enorme uitdaging! Op advies van Bell Coaching werd Chris mijn coach, en ik kan niet anders zeggen dan dat dit de perfecte keuze was!

Niet alleen had ik deze fysieke doelen voor mijzelf gesteld. Zo wilde ik ook een coach waarbij ik simpelweg al mijn vragen kwijt kon omtrent voedingskeuzes, technische uitvoeringen en de wijze waarop mijn programmering was uitgestippeld. Mijn motto blijft altijd; ‘een leven lang willen leren’ waarbij Chris en ik dus op dezelfde golflengte zaten.

Uiteindelijk heb ik samen met Chris al mijn doelstellingen gehaald, met telkens de grootste glimlach op mijn gezicht! Met veel plezier heb ik mijn totaal op de SBD omhoog zien vliegen, in het bijzonder de deadlift (200kg > 310kg). Daarnaast heb ik met een fotoshoot mijn fysiek mogen vastleggen, waarbij ik d.m.v. de toegepaste kennis van Chris nu een duurzame levensstijl heb aangeleerd om dit fysiek moeiteloos vast te houden.

Ik ben gaandeweg steeds meer gaan leren over het powerbuilden (Powerliften + Bodybuilden) en ik merkte dat ik steeds onafhankelijker werd op het gebied van trainen. Dit was allemaal niet mogelijk geweest zonder Chris. Door alle kennis die hij vol passie en enthousiasme met mij deelde, was ook ik altijd bereid het beste in mijzelf naar boven te halen!

Chris is altijd oprecht, zegt gewoon waar het op staat, maar heeft ook het vermogen om zich in de gedachten- en belevingswereld van anderen te kunnen inleven. Dat stukje begrip heb ik altijd enorm gewaardeerd, net zoals het feit dat hij altijd net dat beetje extra geeft voor zijn cliënten, zonder daar ook maar iets voor te vragen. Kwaliteit gaat dus bij hem altijd boven kwantiteit en dat siert hem.

Na de 2,5 jaar coaching bij Chris kan ik met zekerheid zeggen dat Chris niet alleen een top coach is, maar ook een goede vriend met het hart op de juiste plek. Hij maakt altijd tijd voor je vrij, weet je luisterend oor te zijn en is de humble Viking waar je de gekste en leukste gesprekken mee kunt hebben! Ook al zit ik al voor langere tijd bij Chris, dan alsnog hoop ik nog voor een hele lange tijd samen met hem mijn gains naar een hoger niveau te tillen!

“Don’t change a winning formula”

Elke keer kon ik op Chris zijn kennis en kunde bouwen. Alles viel op zijn plek, ik kon blindelings op hem vertrouwen en wist daarom ook dat na een korte tussenstop binnen het coachingstraject, ik Chris weer als coach wilde.

Mijn volgende doelen zijn om samen het esthetisch powerliften verder op de kaart te zetten, door volgend jaar voor een nationaal record op de deadlift te gaan en wellicht zelfs deel te nemen aan een bodybuilding wedstrijd als kers op de taart!

Ik weet zeker dat er nog genoeg in de tank zit om verder op natuurlijke wijze mijn grenzen te verleggen, en ben Chris voor altijd dankbaar dat ik deze momenten werkelijkheid heb mogen laten worden.

Meer weten over onze online coaching? Klik dan hier.

Online Coaching

Behaal je fysieke en mentale doelen met behulp van wetenschappelijk onderbouwde methodes die afgestemd worden op jouw leven.

Chris Kunst

Over de Coach

Het is mijn missie om gepassioneerde mensen te helpen dichterbij hun fitness doelstelling te komen: hetzij het maximaliseren van kracht en spiermassa, vetverlies om een awesome fysieke shape te bemachtigen, of simpelweg het optimaliseren van je “fitness lifestyle” zodat je vitaal en sterk je leven door kunt.

Kennis overdracht vind ik daarbij fundamenteel: jij moet weten wat je doet, en waarom.

Bekijk meer resultaten

>