fbpx

Chantal

Mijn vriend Marc volgde Bell Coaching al een tijdje en ik ben Bell Coaching daardoor ook gaan volgen. Maar ik was vooral onder de indruk van de kennis van Sanne door het seminar van Sanne en Richard over overeten.  Ik heb daarom voor Bell Coaching gekozen vanwege de kennis, de aanpak en de manier van denken en doen.  Er is geen bullshit, ze zijn straight to the point! Ik wilde daarom heel graag Sanne als mijn coach.

Ik wilde van mijn vreetbuien af, en wilde graag een gezonde relatie met eten. En ja dat is gelukt. Ik weet nu de basis, maar ik ben er nog niet. Ik ga zeker nog flinke stappen maken met de kennis en tools die ik nu heb gekregen.

Het was in het begin soms lastig, beeldbellen ging niet door de verbinding en het trainingsbestand deed het in het begin niet. Maar na puzzelen kwamen we erachter dat ik mij in moest loggen en we hebben gewoon normaal gebeld zonder beeld.

Ik kon Sanne appen of mailen met al mijn vragen. Dat vond ik in het begin heel lastig, omdat ik dan bang was om haar lastig te vallen. Maar dat ging steeds beter en heb uiteindelijk alles kunnen vragen en bespreken wat ik wilde.

Als ik geen online coaching had gevolgd dan zou ik nu nog steeds sowieso één keer in de week op mijn fiets stappen naar de supermarkt om van alles te kopen. Dan at ik ook alles op die avond, tot misselijk toe. Op andere dagen zou ik gewoon teveel eten, waardoor ik veel moest compenseren, wat niet altijd zou lukken.

Ik stond hierdoor vroeger mijn eigen progressie zwaar in de weg en ook mijn mindset was niet onder controle. Ik heb mij drie maanden kapot gewerkt, omdat ik bepaalde sterke patronen moest proberen te doorbreken die ik jaren mezelf had aangeleerd. Ik was boos, verdrietig en heb me flink ongemakkelijk en gefrustreerd gevoeld. Maar ik heb alles moeten doorstaan, om te zijn waar ik nu ben.

Ik heb van Sanne de basis en flink wat tools gekregen waar ik nu zelf, en soms met wat hulp, mee aan de slag kan. Sanne is professioneel, ze pikt uit mijn verhaal en geratel precies de juiste dingen uit. Ze houdt mij dan een spiegel voor en geeft advies. Ik ben daardoor zoveel dingen gaan inzien. Sommige dingen waren zelfs heel simpel, maar ik zag door de bomen het bos niet meer. Bij Bell Coaching is er geen bullshit, ze zijn recht voor zijn raap en dat werkt voor mij.

Tijdens het seminar hoorde ik Sanne dingen zeggen en dat drong tot me door; en ik neem niet snel dingen van mensen aan. Ik had daarom drie maanden coaching van Sanne gekregen van mijn vriend, omdat dit niet vaak voorkomt.

Ik zou Sanne aanraden, omdat ze goed luistert. Ze kan precies de juiste stukjes uit je verhaal halen ze koppelt deze dan aan elkaar en dat klopt dan precies. Volg haar adviezen op en werk hard, dan zul je stappen gaan maken. Als je twijfelt, zou ik zeggen: Gewoon doen!

Het is de beste investering die je kunt maken in jezelf. Het zal je sowieso vooruit helpen. Ik ga de stem en bepaalde zinnen van Sanne nog heel lang horen in mij hoofd. Herhaling was key voor mij, en dat is sowieso gelukt! Ik ben zo benieuwd welke stappen ik nog ga maken!

Dank je wel Sanne! Voor je advies, steun, antwoorden en inzichten. Je hebt me de basis weer geleerd en me flink wat tools gegeven. Ik kan nu verder aan de slag en ga zeker nog meer stappen maken. Dank je wel dat je me op weg hebt geholpen!

Sanne Leenman

Over de Coach

Fitness en progressie gaan voor mij verder dan een paar dagen per week in de sportschool. Het is voor mij een levensstijl met de prachtige drijfveer erachter om steeds beter te worden. Mijn kracht ligt in anderen te laten inzien hoe je jouw leven zo kunt inrichten om langdurige progressie te bereiken, zonder dat je daar daar alles voor aan de kant zet.

Bekijk meer resultaten

>