Emma

Ik volgde Bell coaching al langere tijd via Instagram. Ik heb voor Sanne gekozen omdat ik graag door een vrouw gecoacht wilde worden. De kennis en kunde die ze in huis hebben, sprak mij erg aan.

Ik wilde me meer verdiepen in trainen en voeding, meer kennis op doen en m’n lijf shapen. Dat is zeker gelukt! Mijn ervaringen waren heel goed en online coaching past perfect bij mij.

Zonder de coaching van Sanne zou mijn lijf absoluut niet in de shape zijn waarin het nu is. Sanne is er in verschillende fases van mijn leven bij geweest: toen ik emigreerde naar het buitenland met alle bijkomende beperkingen, tijdens het traject om zwanger te worden en gedurende de eerste maanden van mijn zwangerschap! Zonder haar was mijn zwangere lijf niet zo sterk als het nu is.

· Hoe zou je Sanne beschrijven aan een vriend of vriendin?

Sanne is een heel betrokken coach, met wie je écht alles kan bespreken. Het contact is heel laagdrempelig, Sanne weet veel en denkt altijd mee. Het is echt afgestemd op de persoon die je bent en de omstandigheden waarin je je op dat moment bevindt.

Sanne voelde echt als een vriendin, met wie ik alles kon bespreken. Ze heeft me veel geleerd, vooral om naar het grotere plaatje te kijken. Zonder haar was dat niet gelukt.

Ik zou Bell Coaching daarom ook aanbevelen vanwege de hele kundige en betrokken coaching.

Meer weten over onze online coaching? Klik dan hier.

Online Coaching

Behaal je fysieke en mentale doelen met behulp van wetenschappelijk onderbouwde methodes die afgestemd worden op jouw leven.

Sanne Leenman

Over de Coach

Fitness en progressie gaan voor mij verder dan een paar dagen per week in de sportschool. Het is voor mij een levensstijl met de prachtige drijfveer erachter om steeds beter te worden. Mijn kracht ligt in anderen te laten inzien hoe je jouw leven zo kunt inrichten om langdurige progressie te bereiken, zonder dat je daar daar alles voor aan de kant zet.

Bekijk meer resultaten

>