Petra

Een jaar geleden besloot ik om me te laten coachen door @bellcoaching. Ik trainde al 6 jaar, maar wilde écht next level gaan en alles eruit halen wat er in zit. En dat gaat natuurlijk heel wat beter met een coach. Bell Coaching sprak mij aan door de no-nonsense en wetenschappelijk onderbouwde aanpak en door het feit dat het echt geïndividualiseerd is: geen one-size-fits-all-bullshit. 

Ik kreeg Lorenzo toegewezen als coach en dat klikte gelijk super goed. Voor mij lag het doel voornamelijk op sterker worden (en #gainz uiteraard) en daar gingen we dan ook mee aan de slag. In het begin lag de focus vooral op oefeningstechniek finetunen, slaap optimaliseren en mijn kennis over training, voeding, lifestyle en mindset werd flink bijgeschaafd.  

De trainingen gingen steeds beter en ik werd oprecht steeds sterker. Toen kwam ik met het idee dat ik ook wel wilde gaan powerliften! Vast geen toeval met een powerlifter als coach @lorenzohaarloo 😜. Zo gezegd, zo gedaan. Ik ging langs voor een technieksessie squatten, benchen en deadliften, mijn schema werd wat aangepast en inmiddels staat er voor dit jaar een (beginners)wedstrijd op de planning waar ik superveel zin in heb! 

Maar dat is niet het enige: ik ben vorig jaar ook begonnen aan de Henselmans PT Course en de Bachelor Voeding & Diëtetiek, en heb de stap genomen om mijn passie achterna te gaan en om zelf mensen te gaan begeleiden op het gebied van training en voeding. Dat is ook iets waar @lorenzohaarloo mee geholpen heeft: van de opstart van mijn business tot het meedenken over specifieke cliënt-casussen. Hij doet het! 

Conclusie: vandaag de dag lift ik getallen waar ik vroeger alleen maar van kon dromen, weeg ik exact hetzelfde als vorig jaar, maar is de verhouding spier/vet veel gunstiger en ben ik zoveel wijzer (en gelukkiger!) geworden. Dus ik kan alleen maar zeggen: investeer in een coach als je, op welk gebied dan ook, wilt groeien! Een investering in jezelf is het beste wat je kunt doen!  

Meer weten over onze online coaching? Klik dan hier.

Online Coaching

Behaal je fysieke en mentale doelen met behulp van wetenschappelijk onderbouwde methodes die afgestemd worden op jouw leven.

Lorenzo Haarloo

Over de Coach

Naast kennis overdracht en dus het waarom je bepaalde dingen moet doen, vind ik het bij coaching enorm belangrijk dat er mentale ondersteuning is tijdens de ups en downs die horen bij verandering van fysiek en levensstijl.

Bekijk meer resultaten

>