fbpx

Erwin

Afgelopen periode stond er voor mij een Beach Body Contest voor de deur en ik wilde dit zo goed mogelijk aanpakken. Al snel kwam ik bij Bell Coaching terecht. Lorenzo Haarloo werd bij toen toegewezen als coach. Ik vertelde hem dat het mijn doel was om droog te trainen in de nog 8 weken die ik had.

Voor mij was zoiets de eerste keer dus wist nog niet precies wat ik kon verwachten van het droogtrainen of überhaupt de coaching die ik zou gaan krijgen. Na een ontzettend prettig intakegesprek stuurde Lorenzo me al snel hoe hij dit wilde gaan aanpakken. We begonnen met een paar testdagen waarin ik bepaalde oefeningen op bepaalde manieren moest bijhouden zodat hij kon bepalen waar ik stond en wat ik in mijn mars had. Aan de hand van deze gegevens kon ik al snel aan de slag met mijn persoonlijke training en voedingsschema.

Het prettige aan de het trainingsschema vond ik vooral dat het zo doordacht was. Lorenzo, samen met Team Bell achter hem kwamen met een perfect en ontzettend gepersonaliseerd plan waar ik het volste vertrouwen in had! Dit gaf mij enorme motivatie!

Het voeding plan was helemaal top! Aan de hand van ons intakegesprek wist Lorenzo precies hoe mijn dagelijks leven eruit ziet en wat ik door de weeks en in het weekend doe. Hij weet wanneer ik pauze heb en wanneer ik normaliter train. Hierdoor paste het voeding plan zo perfect in mijn dagelijks leven. Het is al moeilijk zat dus het was super dat Lorenzo dit zo voor me had uitgewerkt.

Lorenzo is een geweldige coach! Ik zou me geen betere coach kunnen wensen! Hij is persoonlijk enorm betrokken bij het proces en steekt gigantisch veel moeite en energie in alles wat je maar van hem vraagt. Mijn ervaring is dat hij zelfs meer doet dan dat ik van hem had mogen verwachten. Door deze geweldige coaching heb ik niet alleen fysiek behaald wat ik niet eens had durven dromen maar heb ik zelfs de Beach Body Contest gewonnen.

 

Ik heb in 8 weken tijd zo’n 5,5% lichaamsvet verloren. Van 10.26% naar 4,77%

Vincent Huisman

Over de Coach

Vanuit passie, ervaring en continue studie ondersteun ik ondernemers in de fitness branche met zakelijke aspecten zoals online marketing en sales. Ik heb een bovengemiddelde interesse in wetenschap, fitness en voeding en ik ben een gecertificeerde Personal Trainer.

Bekijk meer resultaten

>