fbpx

Caroline

Ik ben via mijn vriend bij Bell Coaching terecht gekomen. Hij had de website van Bell Coaching gezien en hierdoor heb ik contact opgenomen. Omdat ik vooral veel advies wilde rond vegetarische voeding. Ik wilde meer variatie en had nog geen coach gevonden die hier echt in gespecialiseerd was. Meestal lieten ze me héél veel eieren eten of tofu en bijna niets anders.

Ik heb voor Bell Coaching gekozen omdat ze zich baseren op evidence-based materiaal. In de fitness hoor je heel vaak dat dit en dat goed is, maar als je vraagt waarom, weet de helft hier geen deftige uitleg voor. Ik ben zelf iemand die graag weet met wat ik bezig ben en vind dat dus belangrijk.

Ik heb voor de Premium coaching gekozen omdat ik merkte dat ik gedurende het traject telkens in hetzelfde patronen herviel. Ik wilde gaan cutten en de eerste maand ging alles goed, maar dan begonnen de vreetbuien weer en kon ik soms op één dag zoveel eten dat ik al de andere dagen (waar ik goed had gegeten) van die week “verpest” had. Ik wilde hier voor mezelf aan werken want met zo’n zwart-wit mindset kan ik uiteindelijk mijn doel van op een podium staan of een fotoshoot doen niet behalen. Daarnaast wou ik op lange termijn ook voor altijd een gezonde balans krijgen met voeding en niet steeds prestatiegericht denken.

Het hielp mij bij de premium coaching om Sanne in het echt eens te horen. Ze vroeg steeds hoe de week verlopen was en besprak tot in detail de momenten die misgelopen waren. Zo kon ik zelf goed gaan uitzoeken waar het telkens misliep en hoe dit kwam. Als ik er alleen niet kon opkomen dan hielp ze mij door vragen te stellen. Sanne heeft mij handvaten gegeven die ik kan gebruiken in momenten waarvan ik weet dat ik het soms moeilijk heb en een eetbui kan krijgen. Ik heb nu het gevoel dat ik zelf meer controle heb en bepaal wat ik wel of niet wil eten.

Ik denk dat ik nog zonder coaching steeds in dat oude patroon zou zitten, omdat ik niet reflecteerde op momenten dat ik het moeilijk had wanneer ik een eetbui kreeg. Ik zou me nog steeds ongelukkig voelen want iedere moment dat ik zo’n eetbui had, voelde ik me schuldig en had ik in mijn ogen gefaald. Op dit moment heb ik af en toe wel nog eens een eetbui, maar ik voel me minder schuldig en ik accepteer het. Ik kijk terug op dat moment en ga reflecteren en uitzoeken hoe ik het de volgende keer anders kan doen.

Ik had zelf geen controle meer over wat ik at en dat zou nog steeds zo zijn zonder de hulp van Sanne.

Ik weet dat ik er nog niet ben, maar tot nu toe ben ik zeer tevreden! Het proces vraagt wel wat tijd, maar als ik terugkijk naar hoe ik was voor de coaching en nu, merk ik echt een groot verschil. Mijn mindset is echt veranderd! Zelfs mijn papa en sommige vrienden merkten dit al op. Ik kan zonder stress naar een restaurant gaan, zonder dat ik in paniek raak omdat ik geen macro’s kan tellen. Op reis, in een hotel met buffet of op het vliegveld, allemaal contexten waar ik vroeger de mist in ging door zwart-wit te denken en nu lukt dit zonder stress.

Sanne is zeer vriendelijk en lief. Ze zit ook echt met je in en wil je echt helpen. Ze geeft je niet op en staat echt wel klaar voor je! Ondanks dat ze bij Bell Coaching toch veel mensen begeleiden, blijven ze steeds persoonlijk en dat waardeer ik enorm. Ze zoeken mee naar oplossingen bijvoorbeeld als je een blessure hebt of vegetarisch bent.

Wat Sanne speciaal maakt, is dat ze me niet opgeeft. Ik ken coaches waarbij, als ik me niet aan hun voedingsschema hield ze zeiden dat ik maar wat harder mijn best moest doen, nog enkele maanden volhouden en dan ben je ervan af. Ze dachten ook enkel maar aan prestaties om op dat podium te staan. Sanne denkt echt aan je gezondheid en ze wilt je hiermee ook echt verder helpen. Ze geeft je tips en handvaten waarmee je zelf aan de slag kan. Ze heeft me leren inzien dat een prestatie mindset helemaal niet zo waardevol is tegenover een groei mindset en daar ben ik haar enorm dankbaar voor!

Ik zou Sanne aanraden omdat ze geduldig is en ze je de kans geeft om met haar tips dingen uit te testen. Je hoeft bij haar ook geen schrik te hebben als het eens misloopt.

Twijfel je nog? Dan zou ik zeggen dat er absoluut geen reden is tot twijfel als je op zoekt bent naar professionele begeleiding bij je voeding en training en je net dat ietsje meer wilt. De puntjes op de i.

Ik had zelf nooit gedacht dat ik zo lang coaching zou volgen bij Bell Coaching, maar merk dat ik toch nog steeds dingen bij leer en ik zie mezelf echt groeien. Zowel op vlak van trainingstechnieken als op vlak van creatief omspringen met mijn vegetarische voeding. Dankjewel daarvoor!

Wil je ook Online Coaching?

Sanne Leenman

Over de Coach

Fitness en progressie gaan voor mij verder dan een paar dagen per week in de sportschool. Het is voor mij een levensstijl met de prachtige drijfveer erachter om steeds beter te worden. Mijn kracht ligt in anderen te laten inzien hoe je jouw leven zo kunt inrichten om langdurige progressie te bereiken, zonder dat je daar daar alles voor aan de kant zet.

Bekijk meer resultaten

>