fbpx

Jes

Na twee zwangerschappen werd het tijd om aan mezelf te gaan werken. Mijn kinderen verdienden een fitte mama. De eerste jaren alles geprobeerd, elk dieet gehad totdat ik stil kwam te staan. Een verkeerde relatie met eten ontwikkeld en totaal niet gelukkig.

Een jaartje een coach gehad, maar kwam erachter dat mijn relatie tot eten en sporten toch nog voor veel stress zorgde.

Bell coaching volgde ik al een lange tijd voor de leerzame posts die ze hadden op Instragram. Zo kwam Laura in mijn vizier, een fijn intakegesprek waarin ik merkte dat ze meteen snapte waar mijn pijnpunten lagen. Met haar heb ik mijn struggels besproken en een doel gesteld. Een fotoshoot dat is wat ik wilde. Mijn zelfbeeld in mijn hoofd veranderen en dat vastleggen als bewijs puur voor mezelf. Samen zijn we aan de slag gegaan met de relatie tot eten en lekker sporten.

En waar sta ik nu..

40 kilo lichter, spieren ontwikkeld een fantastische fotoshoot. Maar dat is niet het belangrijkste. Zij heeft mij doen laten inzien dat je zelfs in een cutfase gewoon lekker kan eten zonder stress. Ik maak me geen zorgen meer als de weegschaal hoger uitslaat, als ik een etentje heb, als ik zin heb in een ijsje of wijntje. Zij heeft ervoor gezorgd dat mijn hoofd rust heeft elke dag weer.

Gewoon lekker eten samen met mijn gezin. Ik zie mezelf niet meer +40 kilo. Zij heeft mij het mooiste cadeau gegeven wat er is.

Genieten van de dag, mezelf in de spiegel aan kunnen kijken en trots zijn. Zij staat er als coach als een rots in de branding, ze heeft me geholpen met mijn hersenspinsels, me gerustgesteld, me gemotiveerd en me mezelf laten accepteren

Meer weten over onze online coaching? Klik dan hier.

Online Coaching

Behaal je fysieke en mentale doelen met behulp van wetenschappelijk onderbouwde methodes die afgestemd worden op jouw leven.

Laura Vogel

Over de Coach

Het mooiste aan mijn werk is om samen met jou een passend plan op te stellen. Voor jouw persoonlijke doel en om te werken aan fysieke en mentale gains!

Bekijk meer resultaten

>