fbpx

Sharony

Een paar jaar geleden ben ik via Instagram bij Bell Coaching terecht gekomen. Ik zocht een coach die niet alleen mij een trainingsprogramma en calorie-targets aanreikte, maar mij ook kon helpen hoe ik om kon gaan met sociale gelegenheden en de ‘alles-of-niets’ mindset. Mijn uiteindelijke doel was om wat centrimeters te verliezen en me weer lekker in mijn vel te voelen. Ik stapte net in de wereld van fitness en ik had sterk het gevoel dat ik bij Bell Coaching op mijn plek was.

Een paar jaar geleden kwam ik terecht bij Sanne. Ik ben een half jaar door haar gecoacht waar ik onwijs veel van heb geleerd. Dit ging verder dan alleen het aanleren van de juiste trainingstechniek en het houden aan de calorie targets. Met de hulp van Sanne ben ik de centimeters kwijtgeraakt die ik wilde, maar heb ik ook de juiste mindset weten te ontwikkelen over training, voeding, sociale gelegenheden en mijn zelfbeeld. Ik ben dankbaar dat ik als beginneling in de fitnesswereld bij Sanne ben geweest, omdat dit voor een sterke fundering heeft gezorgd in mijn fysiek én in mijn mindset.

Na een half jaar besloot ik te stoppen omdat ik het gevoel had dat ik op eigen voeten wel verder kon. En dat kon ik ook, maar het begon kortgeleden toch weer te knagen om met een coach samen aan de slag te gaan. Je bent namelijk nooit uitgeleerd… en dat is gebleken. Sinds drie maanden ben ik onder begeleiding bij Carlo. In deze drie maanden heb ik niet alleen meer uit mijn training weten te halen, maar ben ik ook als persoon meer gegroeid door de altijd waardevolle en uitgebreide feedback die Carlo geeft.

Waar ik bij Sanne meer onder begeleiding was voor een vetverliesfase en het verbeteren van mijn zelfbeeld, zit ik bij Carlo nu in een lean bulk en zijn we sinds kort gestart om meer bodyweight training te implementeren in mijn trainingsprogramma. Ik voel me volledig op mijn gemak bij Carlo en ik ben enorm blij dat ik bij hem ben gestart.

Van zowel Sanne als Carlo heb ik dingen geleerd die ik in mijn verdere fitnesscarrière zal blijven meenemen. Bell Coaching kan ik hierdoor in twee woorden beschrijven als ENORM WAARDEVOL. Om deze reden ben ik voorlopig ook nog niet weg te slaan bij Bell.

Wat voor mij Bell Coaching zo speciaal maakt, is dat het team verder gaat dan alleen het aanreiken van een trainingsprogramma en calorie targets. Ze willen je leren kennen, een band met je opbouwen en SAMEN met jou je doel bereiken. Of je nou een beginneling, gevorderde of misschien zelf coach bent, ik zou Bell Coaching aan iedereen aanraden die wil gaan voor een duurzame aanpak. You won’t regret it.

Meer weten over onze online coaching? Klik dan hier.

Sinds 2015. Duizenden transformaties

Online Coaching

Wetenschappelijk onderbouwde methodes persoonlijk afgestemd op jouw leven. Krijg een stok achter de deur van een expert en behaal sneller het lichaam van je dromen.

Carlo Kapojos

Over de Coach

Mijn doel is om fitness zo simpel mogelijk voor je te maken, zodat het je dagelijks leven ondersteunt en niet in de weg staat. Daarvoor baseer ik mijn aanpak altijd op wetenschap, praktijkervaring en wat uiteindelijk het beste werkt voor jou als persoon.

Bekijk meer resultaten

>