fbpx

Mindy

Nee, dat denk ik niet. Ik denk wel dat dat de reden is waarom ik de coaching heb aangehouden.

Ik heb ervaren dat als je het zelf doet, je altijd je eigen visie erop hebt en dan kijk je alleen vanuit je eigen perspectief naar jezelf. En dat is eigenlijk nooit echt een goed idee.

Het is eigenlijk altijd een slim idee om gewoon iemand langs te hebben, en dat wil niet zeggen dat je het zelf niet kan, hè, want je weet het wel allemaal en ik, ik wist ook prima wat ik met mijn trainingen en met mijn voeding moest doen. Maar het is gewoon fijn om iemand te hebben die daarnaast staat en die zegt, “Misschien kun je dit zo overwegen”, of “Ik zou het op deze manier doen”, of “Dit is mijn perspectief op de zaak”, dus ik denk dat je altijd verder komt.

En in mijn geval is dat zeker zo geweest.

Meer weten over onze online coaching? Klik dan hier.

Sinds 2015. Duizenden transformaties

Online Coaching

Wetenschappelijk onderbouwde methodes persoonlijk afgestemd op jouw leven. Krijg een stok achter de deur van een expert en behaal sneller het lichaam van je dromen.

Chris Kunst

Over de Coach

Het is mijn missie om gepassioneerde mensen te helpen dichterbij hun fitness doelstelling te komen: hetzij het maximaliseren van kracht en spiermassa, vetverlies om een awesome fysieke shape te bemachtigen, of simpelweg het optimaliseren van je “fitness lifestyle” zodat je vitaal en sterk je leven door kunt.

Kennis overdracht vind ik daarbij fundamenteel: jij moet weten wat je doet, en waarom.

Bekijk meer resultaten

>