fbpx

Anna

Ik ben bij Bell coaching en Sanne terecht gekomen nadat ik de Henselmans PT cursus heb gevolgd.

Ik heb specifiek voor Bell Coaching gekozen omdat ze goede resultaten hebben behaald bij veel mensen en alle expertise in huis hebben.

Ik wilde graag een fitter en lichaam en fijner in m’n vel zitten.
Yes dat is gelukt! Ik vind de resultaten die ik behaald heb super, heel erg blij mee.

Sanne heeft me goed geholpen met techniek, me sterker laten voelen en worden door uitdagende oefeningen te programmeren. Wat geresulteert heeft in een atletische shape!

Als ik geen coaching had gevolgd zat ik waarschijnlijk nog steeds niet lekker in mn vel en denkend dat chinups en pullups me nooit gaan lukken😉 .

Sanne is een hele lieve coach die het beste met je voor heeft maar eerlijk kan zijn op de momenten dat het nodig is. Ze is heel vrouwelijk maar daagt je uit om zwaar te trainen en sterker te worden.

Daarnaast hadden we ook vaak leuke gesprekken over onze reizen en uitdagingen die daarbij komen kijken.

Bij Bell coaching hebben ze alle expertise in huis en met name in fysieke transformaties zijn ze erg sterk.

Ik zou Bell coaching aanraden bij anderen omdat Sanne erg empatisch is, je enorm opweg kan helpen in de gym maar ook op mentaal gebied.

Tegen iedereen die nog twijfelt zou ik zeggen:
probeer het en je komt er vanzelf achter dat het werkt!

Meer weten over onze online coaching? Klik dan hier.

Online Coaching

Behaal je fysieke en mentale doelen met behulp van wetenschappelijk onderbouwde methodes die afgestemd worden op jouw leven.

Sanne Leenman

Over de Coach

Fitness en progressie gaan voor mij verder dan een paar dagen per week in de sportschool. Het is voor mij een levensstijl met de prachtige drijfveer erachter om steeds beter te worden. Mijn kracht ligt in anderen te laten inzien hoe je jouw leven zo kunt inrichten om langdurige progressie te bereiken, zonder dat je daar daar alles voor aan de kant zet.

Bekijk meer resultaten

>