fbpx

Kirsten

Ik ben via een bekende van mij bij Bell coaching terecht gekomen. Ik wilde graag opwerken naar het podium en begreep dat Bell coaching de beste is.

Mijn ervaringen met online coaching waren goed! Ik vond het fijn dat ik elke vraag kon stellen en snel antwoord kreeg. Als ik geen online coaching had gevolgd was ik denk ik nog steeds aan het rommelen met voeding en training.

Sanne Leenman is de beste coach ooit! Ze is oprecht begaan met je welzijn. Of je je goed voelt bij je training en voeding en zal je nooit iets laten doen of eten wat niet bij je thuissituatie past. Ze wil echt weten hoe het met je gaat en samen met jou kijken hoe je een betere versie van jezelf kunt maken. Ik zou Sanne aan iedereen aanraden!

Ik ben erg blij met de resultaten die ik heb behaald. Als je nog twijfelt, zou ik zeggen: doen, je wordt er echt alleen maar beter van.

Meer weten over onze online coaching? Klik dan hier.

Online Coaching

Behaal je fysieke en mentale doelen met behulp van wetenschappelijk onderbouwde methodes die afgestemd worden op jouw leven.

Sanne Leenman

Over de Coach

Fitness en progressie gaan voor mij verder dan een paar dagen per week in de sportschool. Het is voor mij een levensstijl met de prachtige drijfveer erachter om steeds beter te worden. Mijn kracht ligt in anderen te laten inzien hoe je jouw leven zo kunt inrichten om langdurige progressie te bereiken, zonder dat je daar daar alles voor aan de kant zet.

Bekijk meer resultaten

>